B Berkcan2834 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:45 #1 Merhaba Ryzen 7 5800X işlemci BIOS'tan ayarı yapıyorum PBO'yu açıyorum Auto OC de kalıyor Ryzen Master ve AMD'nin uygulamasında Auto OC seçili varsayılana getiriyorum sonra BIOS'a giriyorum BIOS'taki ayar da değişmiş.
Merhaba Ryzen 7 5800X işlemci BIOS'tan ayarı yapıyorum PBO'yu açıyorum Auto OC de kalıyor Ryzen Master ve AMD'nin uygulamasında Auto OC seçili varsayılana getiriyorum sonra BIOS'a giriyorum BIOS'taki ayar da değişmiş.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.265 Çözümler 83 Yer Başkent Dün 17:53 #2 Yaptığın ayar aynı çünkü.
B Berkcan2834 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:54 #3 AceTeq dedi: Yaptığın ayar aynı çünkü. Genişletmek için tıkla... BIOS'da PBO manuel ayar seçili. Enabled de olması lazım değil mi?
AceTeq dedi: Yaptığın ayar aynı çünkü. Genişletmek için tıkla... BIOS'da PBO manuel ayar seçili. Enabled de olması lazım değil mi?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.265 Çözümler 83 Yer Başkent Dün 17:57 #4 İlk olarak Ryzen Master kullanmayın. Ne yapacaksanız BIOS üzerinden yapın. PBO'nun Auto, Enabled, Disabled olması arasında fark yok. Boşuna uğraşmayın.
İlk olarak Ryzen Master kullanmayın. Ne yapacaksanız BIOS üzerinden yapın. PBO'nun Auto, Enabled, Disabled olması arasında fark yok. Boşuna uğraşmayın.