thisisaristo Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 232 16 Şubat 2023 #11 fukisan dedi: Tamam sağol ama Pny hiç duymadığım bir kart.O sıkıntı çıkarır mı ? Önerin için sağol.Zaten bu sistem 34.444 liraydı.Ben hayalimdeki kasayı koyduğum için bu kadar fiyat artışı gösterdi. Genişletmek için tıkla... PNY güzel markadır, sorun yaşatmaz.
fukisan dedi: Tamam sağol ama Pny hiç duymadığım bir kart.O sıkıntı çıkarır mı ? Önerin için sağol.Zaten bu sistem 34.444 liraydı.Ben hayalimdeki kasayı koyduğum için bu kadar fiyat artışı gösterdi. Genişletmek için tıkla... PNY güzel markadır, sorun yaşatmaz.
fukisan Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #12 thisisaristo dedi: PNY güzel markadır, sorun yaşatmaz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 16 Şubat 2023 #13 fukisan dedi: Tamam sağ ol ama PNY hiç duymadığım bir kart. O sıkıntı çıkarır mı? Önerin için sağ ol. Zaten bu sistem 34.444 liraydı. Ben hayalimdeki kasayı koyduğum için bu kadar fiyat artışı gösterdi. Genişletmek için tıkla... PNY iyidir sıkıntı çıkarmaz hatta ben PNY GTX 1650 kullanıyorum memnunum. Galax'ın soğutması 1 tık daha iyi istersen onu da yapabilirsin.
fukisan dedi: Tamam sağ ol ama PNY hiç duymadığım bir kart. O sıkıntı çıkarır mı? Önerin için sağ ol. Zaten bu sistem 34.444 liraydı. Ben hayalimdeki kasayı koyduğum için bu kadar fiyat artışı gösterdi. Genişletmek için tıkla... PNY iyidir sıkıntı çıkarmaz hatta ben PNY GTX 1650 kullanıyorum memnunum. Galax'ın soğutması 1 tık daha iyi istersen onu da yapabilirsin.
fukisan Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #14 Lory7 dedi: PNY iyidir sıkıntı çıkarmaz hatta ben PNY GTX 1650 kullanıyorum memnunum. Galax'ın soğutması 1 tık daha iyi istersen onu da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol.
Lory7 dedi: PNY iyidir sıkıntı çıkarmaz hatta ben PNY GTX 1650 kullanıyorum memnunum. Galax'ın soğutması 1 tık daha iyi istersen onu da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol.