R7 5800X sistemde Battlefield 2042 oyun içinde donup kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

baranhazarrr9999

Centipat
Daha fazla  
RAM
64 GB
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
B550M
İşlemci
Ryzen 7 5800X
RTX 4060, Ryzen 7 5800X, 64 GB RAM ve Windows 10 kullanıyorum.

2-3 gün sorunsuz oyunu oynadım. Ama son 1 saattir oyunda donma başladı. FPS düşüklüğü yok. Modlara giriyorum oyun baslıyor ve oyun takılıp donuyor, ardından oyundan cıkmak zorunda kalıyorum. Oyun donunca hiçbir türlü geri düzelme söz konusu değil. Çözümü nedir? İyi günler.

Hocam konuyu görünce rahatladım, ben de kaç gündür sorunsuz oynuyorum şimdi oyun içi/menü fark etmez anlık donmalar oluyor. 3-5 sn sürüyor. Daha az önce oldu, dün falan bir şey yoktu. Benimki donduktan sonra düzeliyor ama sorunlar benzer bence.

Hocam benimki donuyor ve oyunu alt F4 gibi şeylerle kapatmak zorunda kalıyorum sistem çok güçlü ama bugün donmaya başlaması kafamı kurcalayan sebepler arasinda.

Aynısı 1 saattir bende de olmaya başladı dosya doğrulama yaptım 3 dosya tekrar yükledi ama yine devam etti sorun sonra tekrar dosya doğruladım yine aynı 3 dosya yüklende yine düzelmedi silip tekrar yüklemeye başladım bakalım düzelecek mi?

Bendede 1 saattir aynı problem olmaya başladı konuyu araştırırken burayı gördüm rahatladım açıkçası. Oyunda bi sıkıntı var sanırım. Packet loss işareti çıkıyor 3-5 saniye oyun donuyor sonra devam ediyor ara ara hep yapmaya başladı 1 saattir

Youmları gorunce ben de rahatladım. Benim de alalı 1 hafta oluyor. Cok zevkle oynuyordum fakat donma yapmaya basladı. Anlam veremedım. Dodnugu ıcın cıktım oyundan. İnşallah en kısa sürede duzelır.

Aynısı hocam. İlk başta pingden sandım dediğiniz işaret çıktığından dolayı sonra FPS'in 3-5'e düştüğünü gördüm ve korktum açıkçası donanımsal sandım. PC kilitleniyor hatta bu dediğimiz olay olduğunda.

Youmları gorunce ben de rahatladım. Benim de alalı 1 hafta oluyor. Cok zevkle oynuyordum fakat donma yapmaya basladı. Anlam veremedım. Dodnugu ıcın cıktım oyundan. İnşallah en kısa sürede duzelır.
İnş bende 1 haftadır aldım. Sorunsuz oynuyodum 3 saattir hiç bi sıkıntı yoktu sonra bi anda donmalar başladı. Sinirim bozuldu bende kapattım

Aynen alt tab falan çalışmıyor. Packet loss işareti çıkıyor ama değil. Ekran donuyor komple menü dahil 5 sn sonra geri geliyor 2 dk sonra tekrarlıyor 3 saat oynadım yeni oldu. Bende korktum donanımsal diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…