R7 5800X sisteme anakart önerisi

GökalpBen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Pro 64-bit
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X 8-Core 3.8GHz
32GB Ram
DirectX 12
Ekran Kartı: Fighter AMD Radeon RX 6800 16GB GDDR6
Monitör: MSI G2412
SSD: Kingston NV2 500GB M.2
Anakart: A520M-A PRO
Meslek
Serbest Meslek
Bilgisayarımda oyun oynuyorum ve After Effects'de Premiere Pro da falan küçük renderlar alıyorum ve bazı oyunlarda almam gerekn FPS'den çok daha az alıyorum. Anakartımında oyun anakartı değil normal ofis anakartı olduğunu biliyorum ve değiştirmek istiyorum.

İtopya'nın %25 anakart indirimindeki "Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR Micro ATX" Anakart'ı almak istiyorum.
Bilgisayarıma uyumlu mudur? Ya da daha farklı bir öneriniz var mı?
Bütçem 3.500 TL'ye kadar çıkabilir.

Bilgisayarım:
Windows 10 Pro 64-bit
32 GB RAM.
DirectX 12.
Ekran kartı: Fighter AMD Radeon RX 6800 16 GB GDDR6.
Monitör: MSI G2412.
Anakart: A520M-A Pro.

Bilgisayarımda oyun oynuyorum ve After Effects'de Premiere Pro da falan küçük renderlar alıyorum ve bazı oyunlarda almam gerekn FPS'den çok daha az alıyorum. Anakartımında oyun anakartı değil normal ofis anakartı olduğunu biliyorum ve değiştirmek istiyorum.

İtopya'nın %25 anakart indirimindeki "Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR Micro ATX" Anakart'ı almak istiyorum.
Bilgisayarıma uyumlu mudur? Ya da daha farklı bir öneriniz var mı?
Bütçem 3.500 TL'ye kadar çıkabilir.

Bilgisayarım:
Windows 10 Pro 64-bit
32 GB RAM.
DirectX 12.
Ekran kartı: Fighter AMD Radeon RX 6800 16 GB GDDR6.
Monitör: MSI G2412.
Anakart: A520M-A Pro.

Bilgisayarınla uyumlu anakart ama FPS düşüklüğünün anakart ile bir ilgisi yok gibi duruyor.

Bilgisayarınla uyumlu anakart ama FPS düşüklüğünün anakart ile bir ilgisi yok gibi duruyor.

Arkadaşımla aynı sistemleri topladık onun B450'si var Cyberpunk'da FIFA2024 de falan daha çok FPS alıyor. Yani uzun lafın kısası FPS olarak bana bayağı fark atıyor bende bunu anakarta bağlıyorum.

Arkadaşımla aynı sistemleri topladık onun B450'si var Cyberpunk'da FIFA2024 de falan daha çok FPS alıyor. Yani uzun lafın kısası FPS olarak bana bayağı fark atıyor bende bunu anakarta bağlıyorum.

Parçalar kaç derecede çalışıyor, güç seçeneklerinde performans seçimleri ne alemde, AMD yazılımı üzerinden oynama yapmış mı önemli noktalar. Seni kartta ısı problemi yaşarsın bildiğim kadarıyla b450'den farklı olarak tabi alman iyi olur b550m ds3h kartı orada problem yok.

Parçalar kaç derecede çalışıyor, güç seçeneklerinde performans seçimleri ne alemde, AMD yazılımı üzerinden oynama yapmış mı önemli noktalar. Seni kartta ısı problemi yaşarsın bildiğim kadarıyla B450'den farklı olarak tabii alman iyi olur B550M DS3H kartı orada problem yok.

Tamamdır teşekkürler.

Fiyatı güzel bu anakartı kaçırma hocam.

Bir şekilde alacağım artık hocam hayırlısıyla inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı