R7 5800X sisteme PSU ve soğutucu önerisi

Bütçe
15000-10000

alita1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, RTX 4080 / Ryzen 7 5800X sistemim var, uzun suredir Rainbow Six: Siege oynarken bilgisayarim kendini yeniden baslatiyor, onceden sadece r6s de kapaniyordu o yuzden r6s oynamayarak sorunu cozuyordum ve Fortnite oynuyordum, artik Fortnite'ta da bilgisayar kapaninca bende neden kapandigini arastirdim Ubisoft destekle bayağı bir konustum, oyun oynarken GPU-CPU Max 50 derece goruyor, stres test yaptim onda GPU Max 70 CPU Max 50 derece gordu, format attim, Windows Update'dir, driverlardir, RAM. Islemci falan her seye baktim ve sorunun PSU'da olduguna karar verdim, sizde bir dusunceniz varsa soyleyin ve PSU almayi dusunuyorum, dusundugum model ASUS ROG STRIX loki SFX-l 850W 80+ Platinum ama sizden de oneri almak istedim varsa onerdiginiz PSU varsa yardimci olursaniz cok sevinirim ve sogutucumu da yenilemeyi dusunuyorum, sogutu onerilerinizide alabilirim. Şu anki sogutucu Cooler Master ML120l v2. simdiden yardimlariniz icin teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, RTX 4080 / Ryzen 7 5800X sistemim var, uzun suredir Rainbow Six: Siege oynarken bilgisayarim kendini yeniden baslatiyor, onceden sadece r6s de kapaniyordu o yuzden r6s oynamayarak sorunu cozuyordum ve Fortnite oynuyordum, artik Fortnite'ta da bilgisayar kapaninca bende neden kapandigini arastirdim Ubisoft destekle bayağı bir konustum, oyun oynarken GPU-CPU Max 50 derece goruyor, stres test yaptim onda GPU Max 70 CPU Max 50 derece gordu, format attim, Windows Update'dir, driverlardir, RAM. Islemci falan her seye baktim ve sorunun PSU'da olduguna karar verdim, sizde bir dusunceniz varsa soyleyin ve PSU almayi dusunuyorum, dusundugum model ASUS ROG STRIX loki SFX-l 850W 80+ Platinum ama sizden de oneri almak istedim varsa onerdiginiz PSU varsa yardimci olursaniz cok sevinirim ve sogutucumu da yenilemeyi dusunuyorum, sogutu onerilerinizide alabilirim. Şu anki sogutucu Cooler Master ML120l v2. simdiden yardimlariniz icin teşekkür ederim.

PSU modeli güzel çok paran varsa alabilirsin.

PSU modeli güzel çok paran varsa alabilirsin.
Tesekkurler, peki sence sogutucuyu yukseltmem acil lazim mi yoksa simdilik yeterli mi

Acil yükseltmene gerek yok soğutucun gayet yeterli ileride işlemciyi yükselteceksen attığım soğutucu işine yarar.
Evet ileride i9 ya da i7 yuksek nesillere gecmeyi planliyorum o zaman alabilirim, bir de sence attigim loki psu mu yoksa Asus Tuf Gaming 1200G 1200W 80+ Gold ATX 3.0 120mm Fanlı PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu mu

ya da hazir almisken ASUS ROG Loki 1200T SFX-L 1200W 80+ Titanium Full Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağı lokinin 1200w titaniumunuda alabilirim

Evet ileride i9 ya da i7 yuksek nesillere gecmeyi planliyorum o zaman alabilirim, bir de sence attigim loki PSU mu yoksa Asus Tuf Gaming 1200G 1200W 80+ Gold ATX 3.0 120mm Fanlı PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu mu?

İleriye dönük bir PSU olmasını istiyorsan bu model Intel'e geçeceksen attığım soğutucu tavsiyemdir Arctic 360 mm de bakabilirsin.

Evet ileride i9 ya da i7 yuksek nesillere gecmeyi planliyorum o zaman alabilirim, bir de sence attigim loki PSU mu yoksa Asus Tuf Gaming 1200G 1200W 80+ Gold ATX 3.0 120mm Fanlı PSU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu mu?

Ya da hazir almisken ASUS ROG Loki 1200T SFX-L 1200W 80+ Titanium Full Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağı lokinin 1200W titaniumunuda alabilirim.

O kadar parayı verceksen alabilirsin güzel model gereksiz pahalı ama.

İleriye dönük bir PSU olmasını istiyorsan bu model Intel'e geçeceksen attığım soğutucu tavsiyemdir Arctic 360 mm de bakabilirsin.

O kadar parayı verceksen alabilirsin güzel model gereksiz pahalı ama.
Tamamdir, yardimlarin icin tesekkur ederim buyuk ihtimalle ya titanium ya da platinum rog strix loki alirim, onceki psum fsp hydroK 850 w 80+ bronze du oyun oynarken bilgisayarim o yuzden kapaniyor diye dusundum sence dogru mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı