carvenaus2018
Hectopat
Daha fazla
XPG Core Reactor 850W 80 Plus Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
XPG Core Reactor 850W 80 Plus Gold Tam Modüler Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu arada soğutucuyu da değiştirmek fena olmaz.
Teşekkürler, soğutucu için ne önerirsiniz?
Yeni sipariş etmiştim henüz gelmedi. İade edip sizin yeni önerdiğinizi alabilirim.Onun için ayrı bir bütçe var mı? MSI o soğutucuyu geri toplamaya çağırdı, ve ücretsiz değişim de yapılacakmış sanırım.
MSI is recalling MAG CoreLiquid 240R/360R AIO coolers for hitting abnormally high idle temps
Not cool, guys. Thankfully MSI is being proactive about a product recall.www.pcgamer.com
Yanlış anlaşıldım sanırım güç kaynağı ve kasa için birlikte toplam bütçem 2.500 TL.
Yeni sipariş etmiştim henüz gelmedi. İade edip sizin yeni önerdiğinizi alabilirim.
Teşekkür ederim.PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynaÄı - inventus
PHANTEKS PH-P650G 650W AMP Serisi Full Modüler 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynaÄıinventus.com.tr
Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.120,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu olabilir:
PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH PH-GO240MPH_DWT01 D-RGB AIO Liquid CPU Cooler, Infinity Mirror Pump Cap Design, 2x Silent 120mm MP PWM Fans, 2x D-RGB Halos Fan Frames, White İÅlemci soÄutucusu - inventus
PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH PH-GO240MPH_DWT01 D-RGB AIO Liquid CPU Cooler, Infinity Mirror Pump Cap Design, 2x Silent 120mm MP PWM Fans, 2x D-RGB Halos Fan Frames, White İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
@Görkem Say SilentStorm Cool Zero'nun garanti süresi 3 yıl hocam sadece, bu da kötü fiyat olarak rakiplerine bakıldığında (çoğu 7-10 yıl arası).
Kasa bana boğuk geldi hava akışı olarak, kule tipi boşluğu uzunluğu güzel.