Merhabalar. Aşağıda bulunan 3 parçayı sipariş ettim. Bu parçalarla ilgili olarak alt paragraflarda açıkladığım şekilde bir tavsiyede bulunabilir misiniz? Tavsiyede bulunulan ürünlerin ihtiyaç duyduğum özellikleri sağlaması ve kasaya sığmazı önemli lütfen bu şekilde değerlendirebilecek kişiler yazabilir mi? Çok teşekkürler şimdiden.
Bunlara uyumlu ve overclock sistem kurabileceğim şekilde SSD, RAM, kasa, güç kaynağı, işlemci sıvı soğutucu parçalarını önerebilir misiniz? Bu parçalar için tam bütçem 8.000 TL kadardır.
RAM 3300 MHz veya üstü bir değerde, CL16 veya altında bir değerde (4x8) GB ya da (2x16) GB şeklinde olmalı.
SSD 1 TB ve (3500 MB okuma / 3000 MB yazma) değerine benzer olmalı.
Güç kaynağı anladığım kadarıyla 750W 80+ veya üstü değerde olmalı.
İşlemci sıvı soğutucu overclock durumunda sistemi soğuk tutabilecek nitelikte olmalı.
SSD ve RAM için benim bulduğum en iyi fiyat performans ürünler:
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...
Çok teşekkür ederim güç kaynağı ve RAM harika tavsiye oldu. Ancak işlemci soğutucunun işlemci üstündeki logosunu beğenmedim başka birkaç tane tavsiyeniz var mı? Ve kasa tavsiyesi.
@BerkayZ87 şu parçaları satın aldım. Bunlara uyumlu bir kasa, PSU ve işlemci soğutucu tavsiyesi alabilir miyim? Senin görüşünü merak ediyorum. Birkaç kasa çeşiti gönderebilirsen minnettar olurum pek beğenemedim. Bu üç parça için bütçem 4-5 bin TL.
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3070 Ti Gaming OC 8 GB GDDR6X 256 bit ekran kartı (16.299, 00 ₺ )
XPG Core Reactor 850 W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
ARCTIC Liquid Freezer II 240 RGB, Hepsi dahil sıvı soğutma, 12 cm, 48,8 cfm, Siyah Bilgisayar Soğutma Sistemleri ACFRE00098A fiyatları, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Boss Bilgisayar'da. Hemen Al
Çok teşekkür ederim güç kaynağı ve RAM harika tavsiye oldu. Ancak işlemci soğutucunun işlemci üstündeki logosunu beğenmedim başka birkaç tane tavsiyeniz var mı? Ve kasa tavsiyesi.
Bunu önerebilirim. Ayrıca önerdiğini psu tier s bir psu'dur. Japon kapasitörler,8 korumalı, 23 dba kadar sessiz çalışan gold sertifikalı bir psu. 10 yıl garantili. Önerdiğim ramler de fiyat performans açıdan çok iyi ve hızlıdır.
Kasa olarak
Önü mesh gösterişli