fistikci Zeptopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #11 Qualty dedi: Sıvı soğutmayı işlemciye tam temas ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ediyor. Sorun şimdi başlamadı. Kasayı temizlemeye başlamadan önce bu sıkıntıyı yaşıyordum. R.J. Fischer dedi: BIOS'a girip frekansı düşürdüğünüzde düşecektir sıcaklığı ve fanların hızını artırın, kasanın içindeki hava akışıda önemli tabii. Genişletmek için tıkla... Fanların hızını %100 yaptığımda bile 80-90 arası oluyor. BIOS'a gireceğim şimdi. Qualty dedi: Pompa devri kaç RPM? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_14.png 5,1 KB · Görüntüleme: 42
Qualty dedi: Sıvı soğutmayı işlemciye tam temas ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ediyor. Sorun şimdi başlamadı. Kasayı temizlemeye başlamadan önce bu sıkıntıyı yaşıyordum. R.J. Fischer dedi: BIOS'a girip frekansı düşürdüğünüzde düşecektir sıcaklığı ve fanların hızını artırın, kasanın içindeki hava akışıda önemli tabii. Genişletmek için tıkla... Fanların hızını %100 yaptığımda bile 80-90 arası oluyor. BIOS'a gireceğim şimdi. Qualty dedi: Pompa devri kaç RPM? Genişletmek için tıkla...
S stenntugra Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 881 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #12 fistikci dedi: Evet ediyor. Sorun şimdi başlamadı. Kasayı temizlemeye başlamadan önce bu sıkıntıyı yaşıyordum. Fanların hızını %100 yaptığımda bile 80-90 arası oluyor. BIOS'a gireceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın içinin fotoğrafını atabilecek misiniz?
fistikci dedi: Evet ediyor. Sorun şimdi başlamadı. Kasayı temizlemeye başlamadan önce bu sıkıntıyı yaşıyordum. Fanların hızını %100 yaptığımda bile 80-90 arası oluyor. BIOS'a gireceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın içinin fotoğrafını atabilecek misiniz?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.526 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 17 Mart 2024 #13 CPU Offset Voltage'ı -0.1000V yapmayı deneyin. 15 dereceye kadar fark oluşturur.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #14 fistikci dedi: Evet ediyor. Sorun şimdi başlamadı. Kasayı temizlemeye başlamadan önce bu sıkıntıyı yaşıyordum. Fanların hızını %100 yaptığımda bile 80-90 arası oluyor. BIOS'a gireceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... System fanının devri düşük kalmış.
fistikci dedi: Evet ediyor. Sorun şimdi başlamadı. Kasayı temizlemeye başlamadan önce bu sıkıntıyı yaşıyordum. Fanların hızını %100 yaptığımda bile 80-90 arası oluyor. BIOS'a gireceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... System fanının devri düşük kalmış.
fistikci Zeptopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #15 stenntugra dedi: Kasanın içinin fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Attım hocam. Merdt dedi: CPU offset Voltage'ı -0.1000v yapmayı deneyin. 15 dereceye kadar fark oluşturur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri 20240317_000729.jpg 177,6 KB · Görüntüleme: 46
stenntugra dedi: Kasanın içinin fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Attım hocam. Merdt dedi: CPU offset Voltage'ı -0.1000v yapmayı deneyin. 15 dereceye kadar fark oluşturur. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.526 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 17 Mart 2024 #16 fistikci dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... BIOS'unuza girip fotoğraf yükleme şansınız var mı hocam?
fistikci dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... BIOS'unuza girip fotoğraf yükleme şansınız var mı hocam?
fistikci Zeptopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #17 R.J. Fischer dedi: System fanının devri düşük kalmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl yükselteceğim hakkında bilgi verir misiniz?
R.J. Fischer dedi: System fanının devri düşük kalmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl yükselteceğim hakkında bilgi verir misiniz?
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Mart 2024 #18 fistikci dedi: Attım hocam. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutmanın işlemciye temas eden yuvarlak şeyi döndürülebiliyor mu?
fistikci dedi: Attım hocam. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutmanın işlemciye temas eden yuvarlak şeyi döndürülebiliyor mu?
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #19 fistikci dedi: Attım hocam. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kral pompayı yanlış takmış olabilir misin? Belki işlemciye temas etmiyordur çünkü aynı durumu birinde görmüştüm onunkide böyleydi sonra doğru takınca sıcaklık düşmüştü.
fistikci dedi: Attım hocam. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Kral pompayı yanlış takmış olabilir misin? Belki işlemciye temas etmiyordur çünkü aynı durumu birinde görmüştüm onunkide böyleydi sonra doğru takınca sıcaklık düşmüştü.
fistikci Zeptopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #20 Qualty dedi: Sıvı soğutmanın işlemciye temas eden yuvarlak şeyi döndürülebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, Döndürülemiyor.
Qualty dedi: Sıvı soğutmanın işlemciye temas eden yuvarlak şeyi döndürülebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, Döndürülemiyor.