Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Mart 2024 #21 fistikci dedi: Hayır, döndürülemiyor. Genişletmek için tıkla... Montajlarken döndürülebiliyor mu?
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #22 fistikci dedi: Nasıl yükselteceğim hakkında bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan full speede alabilirsiniz sonra kaydedip çıkın.
fistikci dedi: Nasıl yükselteceğim hakkında bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan full speede alabilirsiniz sonra kaydedip çıkın.
fistikci Zeptopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #23 Qualty dedi: Montajlarken döndürülebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Soruyu pek anlayamadım. Biraz daha açıklar mısınız? Merdt dedi: BIOS'unuza girip fotoğraf yükleme şansınız var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Attım hocam. Dosya Ekleri 20240317_002200.jpg 192,9 KB · Görüntüleme: 35
Qualty dedi: Montajlarken döndürülebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Soruyu pek anlayamadım. Biraz daha açıklar mısınız? Merdt dedi: BIOS'unuza girip fotoğraf yükleme şansınız var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Attım hocam.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #24 fistikci dedi: Soruyu pek anlayamadım. Biraz daha açıklar mısınız? Attım hocam. Genişletmek için tıkla... Hardware monitöre tıklayın oradan ayarlayın. Fanların hepsini full speede alın sonra F10 yapın çıkın.
fistikci dedi: Soruyu pek anlayamadım. Biraz daha açıklar mısınız? Attım hocam. Genişletmek için tıkla... Hardware monitöre tıklayın oradan ayarlayın. Fanların hepsini full speede alın sonra F10 yapın çıkın.
fistikci Zeptopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #25 R.J. Fischer dedi: Hardware monitöre tıklayın oradan ayarlayın. Fanların hepsini full speede alın sonra F10 yapın çıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini fulleyince kasadan cızırtı gibi ses geliyor. Dosya Ekleri 20240317_002738.jpg 181,7 KB · Görüntüleme: 32
R.J. Fischer dedi: Hardware monitöre tıklayın oradan ayarlayın. Fanların hepsini full speede alın sonra F10 yapın çıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini fulleyince kasadan cızırtı gibi ses geliyor.
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #26 fistikci dedi: Hocam hepsini fulleyince kasadan cızırtı gibi ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Fanlar yüksek devirde çalışıyor onun için öyle eğer çok rahatsız ediyorsa grafikten kendiniz ayarlayın.
fistikci dedi: Hocam hepsini fulleyince kasadan cızırtı gibi ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Fanlar yüksek devirde çalışıyor onun için öyle eğer çok rahatsız ediyorsa grafikten kendiniz ayarlayın.
fistikci Zeptopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #27 R.J. Fischer dedi: Kral pompayı yanlış takmış olabilir misin? Belki işlemciye temas etmiyordur çünkü aynı durumu birinde görmüştüm onunkide böyleydi sonra doğru takınca sıcaklık düşmüştü. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu termal macunu değiştirmeden önce yaşıyordum zaten. Uzun bir süredir bir sıkıntı yaşatmamıştı bana. Son birkaç gündür bu sıkıntıyı yasıyorum.
R.J. Fischer dedi: Kral pompayı yanlış takmış olabilir misin? Belki işlemciye temas etmiyordur çünkü aynı durumu birinde görmüştüm onunkide böyleydi sonra doğru takınca sıcaklık düşmüştü. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu termal macunu değiştirmeden önce yaşıyordum zaten. Uzun bir süredir bir sıkıntı yaşatmamıştı bana. Son birkaç gündür bu sıkıntıyı yasıyorum.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Mart 2024 #28 fistikci dedi: Soruyu pek anlayamadım. Biraz daha açıklar mısınız? Attım hocam. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutmanın işlemciye temas edecek yuvarlak şeyin hortumunu yukarı doğru olacak şekilde montajlayabiliyor musun?
fistikci dedi: Soruyu pek anlayamadım. Biraz daha açıklar mısınız? Attım hocam. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutmanın işlemciye temas edecek yuvarlak şeyin hortumunu yukarı doğru olacak şekilde montajlayabiliyor musun?
fistikci Zeptopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #29 Qualty dedi: Sıvı soğutmanın işlemciye temas edecek yuvarlak şeyin hortumunu yukarı doğru olacak şekilde montajlayabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ya sağ tarafa yada sol tarafa olacak şekilde montajlanabiliyor. Merdt dedi: CPU Offset Voltage'ı -0.1000V yapmayı deneyin. 15 dereceye kadar fark oluşturur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri yaptım. Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmedi maalesef. Böyle bir hata verdi. Bu kırmızı olan yerdeki değeri ne yapmam lazım? Dosya Ekleri 20240317_004600.jpg 140,9 KB · Görüntüleme: 40 20240317_004727.jpg 195,6 KB · Görüntüleme: 43
Qualty dedi: Sıvı soğutmanın işlemciye temas edecek yuvarlak şeyin hortumunu yukarı doğru olacak şekilde montajlayabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ya sağ tarafa yada sol tarafa olacak şekilde montajlanabiliyor. Merdt dedi: CPU Offset Voltage'ı -0.1000V yapmayı deneyin. 15 dereceye kadar fark oluşturur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri yaptım. Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmedi maalesef. Böyle bir hata verdi. Bu kırmızı olan yerdeki değeri ne yapmam lazım?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.523 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 17 Mart 2024 #30 fistikci dedi: Hayır. Ya sağ tarafa yada sol tarafa olacak şekilde montajlanabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri yaptım. Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmedi maalesef. Böyle bir hata verdi. Bu kırmızı olan yerdeki değeri ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam DRAM'e dokunmayacaksınız. CPU kısmını yollar mısınız?
fistikci dedi: Hayır. Ya sağ tarafa yada sol tarafa olacak şekilde montajlanabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri yaptım. Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmedi maalesef. Böyle bir hata verdi. Bu kırmızı olan yerdeki değeri ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam DRAM'e dokunmayacaksınız. CPU kısmını yollar mısınız?