R7 5800x3D - EVGA RTX 3080 sistem alınır mı?

Kurai0101

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayardan çok anlamam, bunları da bir arkadaş önerdi. İyi mi değil mi, varsa eksikleri neler söylerseniz sevinirim?
EVGA RTX 3080
5800x3D işlemci
Sıvı soğutucu DeepCool 240
3200 MHz Samsung çipli RAM
M.2 NVMe Kioxia 1TB 5000 okuma
850 watt PSU 80+Bronze
MSI marka
Kasa lunatic orkinos

fiyat nedir hangi oyun ağırlıklı olucak?

Bilgisayardan çok anlamam, bunları da bir arkadaş önerdi. İyi mi değil mi, varsa eksikleri neler söylerseniz sevinirim?
EVGA RTX 3080
5800x3D işlemci
Sıvı soğutucu DeepCool 240
3200 MHz Samsung çipli RAM
M.2 NVMe Kioxia 1TB 5000 okuma
850 watt PSU 80+Bronze
MSI marka
Kasa lunatic orkinos
Sıfır alacaksanız alınmaz 3080. Fiyatı nedir bu sistemin linkini atar mısınız?

3080 li sistem zannetmiyorum sıfır olacağını fiyat uygunsa alınır ama ram bilgisi verilmemiş sadece samsung çipli denmiş

3080'li sistem zannetmiyorum sıfır olacağını fiyat uygunsa alınır ama RAM bilgisi verilmemiş sadece Samsung çipli denmiş
Bayağı güçlü bir sistem. Fakat alınır mı alınmaz mı karar vermek için fiyatını bilmeliyiz.
haklısınız hocam sistem güçlü fakat 40k iseniyosa bi manası kalmaz

Ben de onu demek istedim. Aynı/benzer fiyata daha iyi seçenekler varsa alınmaya değmez. Fiyattan yola çıkarak yorum yapabiliriz ancak.
Hocam konudan bağımsız monitörünüz kaç hz ve memnun musunuz?

Hocam konudan bağımsız monitörünüz kaç hz ve memnun musunuz?

165. İdare ediyor ya. Çok kaliteli bir paneli yok ama bütçemin yettiği tek ultrawide model buydu. OLED olanlara geçiş yapmak istiyorum ilerde.
165 Hertz fazlasıyla yeterli. Dizüstüm de 165 Hertz zaten. Sadece HDR yetenekleri daha fazla, daha doygun renkleri olan bir panele geçmek istiyorum.

165. İdare ediyor ya. Çok kaliteli bir paneli yok ama bütçemin yettiği tek ultrawide model buydu. OLED olanlara geçiş yapmak istiyorum ilerde.
Bende 27 inç versiyon 144 hz var sanki 144 vermiyor gibi hissettim de ondan sordum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı