R7 5800x3D için H100 yeterli olur mu?

Ucu ucuna yeter. Bütçeniz ne?

Peki ölüm kalım normal maçlarda vs değerler nasıl?
bide derece

sadece valorant csgo vs. oynayacağım bütçe değil şuanda elimde o var sıfır açılmamış olarak bide kasaya max 240 sığıyor
Şöyle.

Oyun daha fazla gösteriyor FPS i Afterburner daha düşük.

Steami vs kapattım sadece Discord opera açık*

Dosya Ekleri

• image_2023-05-24_005226508.png
    3,1 MB · Görüntüleme: 38
Şöyle.

Oyun daha fazla gösteriyor FPS i Afterburner daha düşük.

Steami vs kapattım sadece Discord opera açık*
Baya iyi değerler acaba 240mm ile aynı olur mu umarım alırsam böyle berbat imkansız değerler vermez 80-90 gibi ki bu oyunlarda vermez diye düşünüyorum

Baya iyi değerler acaba 240mm ile aynı olur mu umarım alırsam böyle berbat imkansız değerler vermez 80-90 gibi ki bu oyunlarda vermez diye düşünüyorum
Macunu güzel sürün ve pompayı tam oturtun kasa da hava alıyorsa hiç sıkıntı olmaz. Benim kasanın üstünde fanlar yok. Sadece 1 egzoz 2 tane de önde fan var. Benim radyatör üste sığmadı radyatör fanlarını söküp ters çevirip tekrar takarak (hava akımını değiştirerek) ön kasa fanlarının arkasına montajladım. ve masayla kalorifer arasında dar bir yerde baya sıcak oluyor odam da ona rağmen böyle sıcaklıklar. Sizin kasanız biraz daha açık bir yerde ve kasanın üstünde falan da fanları varsa gayet iyi olur sıcaklık değerleri.

Kullanılmayacak durumda kalmasın bana yeter umarım pişman etmez en azından bir süre idare etsin ileride kasa falan değiştiririm şuanda kasam thermaltake t25 sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…