R7 5800x3D için soğutucu önerisi

Loputus

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar.

Bende Zalman R1 kasa var. İşlemcim, R3 1300X bunu Ryzen 7 5800X 3D yapacağım ama kule tipi soğutucu istiyorum soğutması zor olduğu için. Anakartım, ASUS Prime B450M-K II. Kasama uyacak fiyat performans bir soğutucu önerebilir misiniz? Çok arada kaldım, bütçe 2K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yine de sen bilirsin tabii de onun yerine DDR5'e geçmek daha mantıklı.

Dostum yine de sen bilirsin tabii de onun yerine DDR5'e geçmek daha mantıklı.
bütün kasayı değişmem gerekiyor ve pahalıya patlıyor

150mm yerim var galiba ölçtüm

7500f 58x3d denk olmasa da ona yakın performans veriyor zaten pişman olmaz o işlemci 4080/7900xtx kartlarını bile ucundan besliyor.

Mantıklı gelfi hem yarı fiyata. Ama bana anakart ve ram de önermeniz lazım. Toplam 11 k yı grçrmem.

Son düzenleme:
Mantıklı gelfi hem yarı fiyata. Ama bana anakart ve ram de önermeniz lazım. Toplam 11 k yı grçrmem.

Bütçeyi aştık biraz ama güzel oldu. Anakartı A620 çipset yaparsak daha uygun olur fakat çok şey eksik kalır. O yüzden B650'den devam etmenizi öneririm.

Aynı işlemci ile bunu kullanıyordum. Curve Optimizer -30 all core yaptıktan sonra stabil soğutma sağlayabiliyor. Ancak 70'C üzerinde fanlar baya sesli çalışıyor. Hem daha eski hem de fiyatı fazla. Phantom Spirit 120 onun yerine fiyat olarak daha uygun ve daha performanslı. 5800X3D için F/P hava soğutucusu olduğunu söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…