R7 5800x3D için termal macun önerisi

Zwsup

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar malum yaz geldi oyun oynuyorum ama bilgisayar o kadar sıcak olmasa bile ben rahat edemedigimden dolayi bilgisayari temizlemeye karar verdim. Bu sirada islemcinin de macununu degistirmek istiyorum. 1.5 yıldır NZXT Kraken 240mm üstunde gelen termal macunla kullanıyorum bunun yerine ne almalıyım en iyi sogutma ve performansi almak icin?

Sökmeye çalışırken çok yapışıyor deniliyor.

Yok sıkıntı olmaz kaliteli macundur ama 2 3 yıldan fazla bakım yapmazsanız kurur tabii tüm macunlar bu arada nerede gördünüz çok yapışıyor denildiğini.

Bu güzel gider.
1gr 245TL ve daha çok laptoplar için kullanılıyor diye biliyorum. İlla 1 gram olsun en iyisi olsun derse ve alınacaksa Kryonaut alınmalı diye düşünüyorum. Onun dışında bunu öneririm.
4gr 367TL.

Yok sıkıntı olmaz kaliteli macundur ama 2 3 yıldan fazla bakım yapmazsanız kurur tabii tüm macunlar bu arada nerede gördünüz çok yapışıyor denildiğini.

Reddit'te okumustum.

1gr 245TL ve daha çok laptoplar için kullanılıyor diye biliyorum. İlla 1 gram olsun en iyisi olsun derse ve alınacaksa Kryonaut alınmalı diye düşünüyorum. Onun dışında bunu öneririm.
4gr 367TL.

Sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı