dediğiniz ayarları yaptım şuan 3600 mhz ile çalışıyor mavi ekran şimdilik vermedi. peki bu yaptığımız ayarların ne olduğunu anlatabilirmisin ? yardımınız için teşekkürler. birde bu ayarları 3800x3d alırsam aynı şekilde kullanabilirmiyim ?BIOS'da Advanced DRAM settings kısmından RttPark 240 Ohm veya RZQ/1 veya High Impedance, RttWr 80 Ohm veya RZQ/3, RttNom 34.3 Ohm veya RZQ/7 girmeyi dener misin? Frekans 3600 MHz'de kalsın.
BIOS'da Advanced DRAM settings kısmından RttPark 240 Ohm veya RZQ/1 veya High Impedance, RttWr 80 Ohm veya RZQ/3, RttNom 34.3 Ohm veya RZQ/7 girmeyi dener misin? Frekans 3600 MHz'de kalsın.
biraz geç oldu kusura bakmayın istediğiniz dökümü aldım. bu arada ceo of sk hynix saolsun dediği ayarı yaptım 3600 mhz üzere şuan çalışıyor ama sizinde firkirlerinizi dinlemek isterim.IC farklı olabilir.
Rehber: Windows 11'de Thaiphoon Burner kullanmak
Windows 11 kullanıyorken Thaiphoon Burner indirirseniz böyle bir manzara ile karşılaşmanız olası. Peki Thaiphoon Burner Windows 11'de nasıl kullanılır? Thaiphoon Burner programının Freeware versiyonunu buradan indiriyoruz. http://www.softnology.biz/files.html Not: Eğer Windows 11, dosyanın...www.technopat.net
Döküm alabilir miyim?Rehber: Thaiphoon Burner raporu paylaşmak
Aslında oldukça basit bir şey. Ancak RAM OC konularda tek tek açıklamamak ve herkesin faydalanması için konu açmanın daha faydalı olacağını düşündüm. Öncelikle bu linkten Thaiphoon Burner yazılımını indirin. Programı açtıktan sonra EEPROM -> Read SPD on SMBus kısmına girin. Kaç tane RAM'iniz...www.technopat.net
Son düzenleme: