erdogan1643
Megapat
Daha fazla
Asus Tuf Gaming B550M-E AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550M-E AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550M-E AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.319,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@erdogan1643 Pro4 aslında 3 fazlı diye biliyorum CPU Core tarafında. 3 fazı Doubler'la 6 diye yutturuyor, 2 tane de SoC'den geliyor 8 faz diye satıyorçok stabil olacağını sanmam.
Gigabyte B550M Aorus Elite 5 fazlı klasik 4C10N'leri kullanıyor diye biliyorum ama Doubler'la 3 faz mı has 5 faz mı daha iyi olur bilmiyorum. Alternatif olarak bakabilirsin. OC yapmayacaksan iki kart da işini görür.
Oyunlar için sorun olacağını sanmam. Acele etme, işlemciyi al dene sonra anakarta bak.
HWiNFO64 indirip bakabilirsin. Program açılırken "yalnızca sensörler" tikini işaretle.İşlemciyi alıp deneyeceğim lakin bu A520'ye taktıktan sonra VRM sıcaklıklarını vs nereden bulacağım, sıkıntılı olup olmayacağını nasıl öğrenebilirim?
HWiNFO64 indirip bakabilirsin. Program açılırken "yalnızca sensörler" tikini işaretle.