R7 5800x3D mi R5 7600X mi?

Bütçe
30.000
Ben yanlış hesaplamış olabilirim.

Bütçenizi 33684 TL yapabilirseniz sistem böyle bir şey oluyor.

(2 tane)

32 GB RAM yapmış oluyorsunuz bütçeyi dediğim kadar yaparsanız.

Öyle yaparım büyük ihtimal 2 hafta berberde çalışıp

Öyle yaparım büyük ihtimal 2 hafta berberde çalışıp.

İyi olur hocam ama unutmayın sistem size hazır halde gelmeyecek sizin toplamanız lazım ya da birine toplattırın ama unutmayın mahalle bilgisayarcısına asla toplattırmayın toplattırsanız bile yanında durun.

İyi olur hocam ama unutmayın sistem size hazır halde gelmeyecek sizin toplamanız lazım ya da birine toplattırın ama unutmayın mahalle bilgisayarcısına asla toplattırmayın toplattırsanız bile yanında durun.
Haqqus abiye gönderiyim

Haqqus abiye gönderiyim
Bilgisayarcıya götürmem ram çalıyolar

Artık videolar izleyerek kendim toplarım

Haqqus abiye gönderiyim.

Bilgisayarcıya götürmem RAM çalıyolar.

O yüzden yanında durun dedim zaten şimdiden hayırlı olsun benim de param olursa bende konuda açtığım sistemi alacağım ama hiç sanmıyorum alabileceğimi hadi hayırlı olsun size.

Teşekkürler yola R5 5600X RTX3060 diye çıktım ama para bulunca bu kadar yükseltebildim DDR5 geleceğe yatırım 1 veya 2 yıla işlemcimi yükseltirim ama ekran kartı beni bayağı götürür diye tahmin ediyorum.

Şimdi biraz bakındım hocam bu RAM'ler daha iyi olur özellikleri aynı ama görünüşü şahsen benim çok hoşuma gitti Adata XPG Lancer RGB 32 GB (2X16) 6000 MHz DDR5 AX5U6000C4016G-DCLARBK RAM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…