Kanka çok teşekkür ederim ilk olarak üste takamıyorum @ExclusivePack çünkü RAM'lar engel oluyor. İkincisi bulunduğu yerde olurmuş fakat borular yukarıda olsaymış sabah ilk işim tepe takla attırmak çok teşekkürler tekrardan
Kanka bu sistem 10k monitör MSI 165Hz 2K 32curvet sıfır alındı, kaldı 24K zaten işlemcim 7k, kaldı 17k bunada zaten işlemci hariç kasa içeriği sıvı soğucu filan hepsi sıfır...
Aldıysanız hayırlı olsun. Yalnız o anakartın ses kartıyla oyun keyifsiz olabilir. 2k 165hz monitörü beslemek için grafik ayarlarını düşürmenis gerekecektir ya da hikaye oyunlarında daha düşük fps ile görsellik artacaktır. Deneyimlerinizi bekleriz. Ayrıca ses kartına sanki ihtiyaç olacak gibi ya da kendinden ses kartı olan kulaklıklara.
Aldıysanız hayırlı olsun. Yalnız o anakartın ses kartıyla oyun keyifsiz olabilir. 2k 165hz monitörü beslemek için grafik ayarlarını düşürmenis gerekecektir ya da hikaye oyunlarında daha düşük fps ile görsellik artacaktır. Deneyimlerinizi bekleriz. Ayrıca ses kartına sanki ihtiyaç olacak gibi ya da kendinden ses kartı olan kulaklıklara.
Ses kartım var yazdım konuya Creative blaster Z var 5.1 sinema sistemi ile kullanıyorum genellikle mw2 ve korku temalı oyun oynarken aksiyon hat safhada oluyor tavsiye ederim @bilgisayan