Hocam G360A modeli Mayıs ayında satışa sunulacakmış herhalde bir bilginiz var mı?
Bu ikili sizin için idealdir.
Hocam aynı fiyattan mi çıkacak? O zamana sistem toplamayı düşünüyorum da.Kasa olarak bekleyebilirseniz bunu öneririm:
Phanteks Eclipse G360A, Ãn Ãdemeli Kampanya Teslim Tarihi: 8-15 Mayıs
Phanteks Eclipse G360A, Ön Ödemeli Kampanya Teslim Tarihi: 8-15 Mayıswww.coraxalpha.com
Hocam G360A modeli Mayıs ayında satışa sunulacakmış herhalde bir bilginiz var mı?
Hocam aynı fiyattan mi çıkacak? O zamana sistem toplamayı düşünüyorum da.
Hocam G360A modeli mayıs ayında satışa sunulacakmış herhalde bir bilginiz var mı?
Hocam aynı fiyattan mi çıkacak? O zamana sistem toplamayı düşünüyorum da.
Bu ikili sizin için idealdir.
Kasa olarak bekleyebilirseniz bunu öneririm:
Bekleyemezseniz:Phanteks Eclipse G360A, Ãn Ãdemeli Kampanya Teslim Tarihi: 8-15 Mayıs
Phanteks Eclipse G360A, Ön Ödemeli Kampanya Teslim Tarihi: 8-15 Mayıswww.coraxalpha.com
PSU olarak ise üstteki CX650F iyidir.Adata XPG Defender Black 3x Fan Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Defender Black 3x Fan Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Defender Black 3x Fan Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.051,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cooler Master V650 SFX 80Plus Gold PSU kullanıyorum zaten bu önerdiğiniz PSU'dan tek farkı RGB degil mi acaba?
https://www.hepsiburada.com/thermaltake-litepower-650w-apfc-12-cm-fanli-psu-ps-ltp-0650npcneu-2-p-HBV000000SIXV-yorumlari?magaza=Gürsoy Bilgisayar&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.97.8&wt_pc=akakce.c.k.pc Bu PSU'yu önerir misiniz acaba?
Kötü bir PSU ve 1.8k verilmez.
Hocam bu kasayı çok övdüler bunun hakkında olumlu görüşleriniz varsa bütcemi yükseltip bulu alacağımASUS PRIME AP201 SİYAH 1x120mm FANLI MATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME AP201 SİYAH 1x120mm FANLI MATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com