R7 5800x3D RTX 4070 sistem drop yapıyor

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba normal Opera'da video falan izlerken hiçbir şey yok. Aşırı düşük grafikli bir oyunda [ 60mb ] normalde oynadığım bir oyun bunda felaket drop giriyor. Yani o kadar fazla ki kıpırdanamıyor bile. 3000FPS'den 1000FPS falan düşüyor.
Ekran kartı 4070 Ti Super.
İşlemci R7 5800X.

Dün başladı bu Riot'u güncelliyordum Valorant'ı Görev Yöneticisi'nden Riot'un her şeyini en öncelikli yüksek seçtim daha hızlı olsun diye ondan sonra böyle oldu ne yapacağım.

büyük ihtimalle işlemcin ekran kartını besleyemiyor. paran varsa işlemcini yükselt yoksada oyunu en yüksek çözünürlükde ve en yüksek grafiklerde oyna

Büyük ihtimalle işlemcin ekran kartını besleyemiyor. Paran varsa işlemcini yükselt yoksada oyunu en yüksek çözünürlükde ve en yüksek grafiklerde oyna.

R5 5600 bile 4070 besliyor 5800x3D nasıl besleyemesin hocam.

Merhaba normal Opera'da video falan izlerken hiçbir şey yok. Aşırı düşük grafikli bir oyunda [ 60mb ] normalde oynadığım bir oyun bunda felaket drop giriyor. Yani o kadar fazla ki kıpırdanamıyor bile. 3000FPS'den 1000FPS falan düşüyor.
Ekran kartı 4070 Ti Super.
İşlemci R7 5800X.

Dün başladı bu Riot'u güncelliyordum Valorant'ı Görev Yöneticisi'nden Riot'un her şeyini en öncelikli yüksek seçtim daha hızlı olsun diye ondan sonra böyle oldu ne yapacağım.

Çözünürlük nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı