Hocama katılıyorum. Ayrıca ben 7900 XTX öneririm. Bütçe yoksa XT'de olur.Sıfırdan alınacaksa bu devirde AM4 soketin zirvesi yerine AM5'in orta seviyesine yürünmesi taraftarıyım. 7600X ile bir DDR5 sistem dizsen de tabanı aşağı yukarı bu fiyatlara geliyor.
PSU pek iç açıcı değil ama yani patlamaz en azından. Ayrıca ekran kartı yok?AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus Prime X670-P AMD X670 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Prime X670-P AMD X670 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.133,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Burası 22.5 civarına denk geliyor. Tabi kasa yok. Söylediğiniz kasayı stoklarda göremedim. Eğer oraya bütçe ayırmak isterseniz rami belki şimdilik single alabilirsiniz.ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
Yanlış hesaplamadıysam kasayı saymazsam söylediğiniz sistem ile aynı fiyata geliyor. Eğer 4070Ti kullanacaksanız.Kingston Fury Beast RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL36 KF560C36BBEA/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL36 KF560C36BBEA/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL36 KF560C36BBEA/16 Ram özelliklerini incele, 2.422,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığı ekran kartının fiyatını ekledim.Eğer 4070Ti kullanacaksanız.
bu arada bütçeyi biraz daha olsa yukarı çekebilirimAttığı ekran kartının fiyatını ekledim.
Ayrıca PSU'ya neden pek iç açıcı değil dediniz hocam? Bence bu fiyat bandında tercih edilebilir FP bir PSU. Öneriniz varsa söyleyebilirsiniz ek olarak.
Corsair ve High Power gibi PSU'lar var. Bundan iyiler mi bilmiyorum ama aşırı mükemmel bir PSU değil ama üzmez alınır tabi ki.Attığı ekran kartının fiyatını ekledim.
Ayrıca PSU'ya neden pek iç açıcı değil dediniz hocam? Bence bu fiyat bandında tercih edilebilir FP bir PSU. Öneriniz varsa söyleyebilirsiniz ek olarak.
yok ben normal kullanım ve oyun için alacağım sistemi 7600x yeterli olucaktır o konudaRender amaçlı kullanım olacaksa işlemcinizi 7700X tercih edebilirsiniz. Benim ilk attığım sistem bütçeniz dahilinde mi? RAM düşürmediğiniz haliyle.