Q QXSJEN Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 303 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #21 Barisdkmn dedi: Bilmiyorum, forumda yasaklı siteler arasında zaten çoğu. Aman hocam RX 6800 sisteme 30k verilmez. Bence siz direkt 35kya monitör artı kasa öneri konusu açın, orada size daha iyi bir şekilde yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... O konu açma hakkım bitti ban yiyorum sonra. QXSJEN dedi: O konu açma hakkım bitti ban yiyorum sonra. Genişletmek için tıkla... Eski konun altına yazsam oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2023
Barisdkmn dedi: Bilmiyorum, forumda yasaklı siteler arasında zaten çoğu. Aman hocam RX 6800 sisteme 30k verilmez. Bence siz direkt 35kya monitör artı kasa öneri konusu açın, orada size daha iyi bir şekilde yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... O konu açma hakkım bitti ban yiyorum sonra. QXSJEN dedi: O konu açma hakkım bitti ban yiyorum sonra. Genişletmek için tıkla... Eski konun altına yazsam oluyor mu?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2023 #22 QXSJEN dedi: O konu açma hakkım bitti ban yiyorum sonra Genişletmek için tıkla... Konuyu öne çıkarır mısınız? Ya da beni etiketler misiniz?
QXSJEN dedi: O konu açma hakkım bitti ban yiyorum sonra Genişletmek için tıkla... Konuyu öne çıkarır mısınız? Ya da beni etiketler misiniz?
Q QXSJEN Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 303 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #23 Barisdkmn dedi: Konuyu öne çıkarır mısınız? Ya da beni etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Etiketlemeyi deneyeceğim Barisdkmn dedi: Konuyu öne çıkarır mısınız? Ya da beni etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Etiketledim galiba oldu mu? QXSJEN dedi: Etiketlemeyi deneyeceğim Etiketledim galiba oldu mu? Genişletmek için tıkla... olmadı mı ? Son düzenleme: 7 Şubat 2023
Barisdkmn dedi: Konuyu öne çıkarır mısınız? Ya da beni etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Etiketlemeyi deneyeceğim Barisdkmn dedi: Konuyu öne çıkarır mısınız? Ya da beni etiketler misiniz? Genişletmek için tıkla... Etiketledim galiba oldu mu? QXSJEN dedi: Etiketlemeyi deneyeceğim Etiketledim galiba oldu mu? Genişletmek için tıkla... olmadı mı ?