K Kerem91 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 Merhaba yeni bir bilgisayar aldım masaüstü. Fakat çok geç açılıyor açıldığında belli bir süre takılıyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2022
Merhaba yeni bir bilgisayar aldım masaüstü. Fakat çok geç açılıyor açıldığında belli bir süre takılıyor. Ne yapmam gerek?
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #2 Kerem91 dedi: Merhaba yeni bir bilgisayar aldım masaüstü. Fakat çok geç açılıyor açıldığında belli bir süre takılıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri nedir parçalar nedir SSD mi var HDD mi var onları yazarsanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Kerem91 dedi: Merhaba yeni bir bilgisayar aldım masaüstü. Fakat çok geç açılıyor açıldığında belli bir süre takılıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri nedir parçalar nedir SSD mi var HDD mi var onları yazarsanız daha iyi olur.
Erswn0 Femtopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #3 Çok geç derken ne kadar geç kaç saniye-dakika Artı 0 Eksi
KS KS K Kerem91 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #4 Sorunu çözdüm. Daha doğrusu her şeyi denedim olmadı. Sonra mavi ekran verdi. 1 kere ondan sonra kendi kendini düzeltti. Artı 0 Eksi
Sorunu çözdüm. Daha doğrusu her şeyi denedim olmadı. Sonra mavi ekran verdi. 1 kere ondan sonra kendi kendini düzeltti.