Wifi özellikli bu kart düşünülebilir :
Onun dışı bu kartlar tercih edilebilir :MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.046,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte B550M Aorus Elite AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M Aorus Elite AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M Aorus Elite AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.820,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.343,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benzer bir konu açtığımda gelen bir öneriydi:
Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.978,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçenizi aşıyor gibi ancak, iki haftadır üst üste İncehesap sitesindeki klasik cuma indirimlerinde 3500 civarı bir fiyata düştüğünü gözlemledim. Bu akşam bakılabilir belki yine.
Arkadaş max 3.5K bütçe belirttiği için düşük fiyatları da önerdim, sistem topluyor ise anakarttan kısması gerekebilir diye düşündüm."Onun dışı bu kartlar tercih edilebilir" kısmı sonrasında Aorus Elite dışındaki hiçbir model tercih edilmemeli. Gaming X olan modelinin VRM performansı ve sıcaklıkları çok kötüydü, V2 versiyonunda ne gelişmiştir bilmiyorum. B550M-K da keza öyle. O konuda overall'da fiyatına göre en iyi anakart bu:
AsRock B550M Pro4 AM4, DDR4, 4733MHz+, HDMI / DP / VGA, m.2 Armor, PCI-e 4.0, USB3.2, RGB, ARGB, mATX Anakart | Teknobiyotik
New Page 1www.teknobiyotik.com
Arkadaşıma aldırdım 5700X ile kullanıyor. Top tier VRM performansı için B550M Bazooka bulunabiliyorsa o da alınabilir. Asrock bir tier altında kalıyor.
Arkadaş Max 3.5k bütçe belirttiği için düşük fiyatları da önerdim, sistem topluyor ise anakarttan kısması gerekebilir diye düşündüm.
Gaming X'in V2 modelinde düzelttiler diye hatırlıyorum.
ASRock'u da önerecektim fakat BIOS konusunda itirazı olabilir diye önermedim.
İşlemciyi aldınız mı almadıysanız AM5 daha mantıklı olur.
Aldıysanız bunları öneririm.
Asus Tuf Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.354,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus Tuf Gaming B550M-E AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550M-E AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550M-E AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.319,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Daha şık dursun isterseniz.Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.390,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asrock u da önerecektim fakat BIOS konusunda itirazı olabilir diye önermedim.