R7 5800X3D sistemle akıcı yayın yapılmıyor

Excutorrr

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC ARGB 12 GB.
Anakart: ASUS Prime B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 soket AM4.
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800x3D 3.4GHz 100 MB önbellek 8 çekirdek AM4 7nm.
Sıvı soğutma: Corsair H100 RGB 240mm işlemci sıvı soğutucu.
RAM: Kingston 8 GB Fury Beast RGB 3200 MHz CL16 DDR4 2X.
PSU ve kasa: Corsair iCUE 4000X RGB 750W 80+ Bronze tempered glass siyah mid Tower.
SSD: Kingston 1TB NV2 GEN4x4 NVMe M.2 SSD (3500 MB okuma / 2100 MB yazma)

Bu özelliklerde bir sisteme sahibim ama yayınım akıcı ve güzel gözükmüyor.

1688551006384.png

İnternet hızım da bu.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Şu sisteme 8 GB bellek hiç yakışmamış. Sadece işlemciyi yüksek model almak yayını ultra performanslı kılmaz. İşlemcinizin çoklu çekirdek performansı kötü bir kere. Yayın demek ne kadar çok çekirdek varsa o kadar iyi render demek. Ekran kartınız üzerinden açmayı deneyin bir de. Ancak size tavsiyem bellek kapasitenizi 2x8 GB yapmanız. Hem oynadığınız oyun, hem işletim sisteminiz hem de yayın programınızın aynı anda çalıştığını düşünürsek sıkıntı olması normal tabi.

Şu sisteme 8 GB bellek hiç yakışmamış. Sadece işlemciyi yüksek model almak yayını ultra performanslı kılmaz. İşlemcinizin çoklu çekirdek performansı kötü bir kere. Yayın demek ne kadar çok çekirdek varsa o kadar iyi render demek. Ekran kartınız üzerinden açmayı deneyin bir de. Ancak size tavsiyem bellek kapasitenizi 2x8 GB yapmanız. Hem oynadığınız oyun, hem işletim sisteminiz hem de yayın programınızın aynı anda çalıştığını düşünürsek sıkıntı olması normal tabi.
2x zaten sonunda yazıyordu kaç tane olduğu 16 gb ramım var 32 ye çıkartmayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı