PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.476 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 19 Nisan 2023 #11 Sistemin boştaki sıcaklıkları nedir?
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #12 PROTECTQ dedi: Sistemin boştaki sıcaklıkları nedir? Genişletmek için tıkla... 35-38 civarında
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.476 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 19 Nisan 2023 #13 mustafah dedi: 35-38 civarında. Genişletmek için tıkla... Boştaki sıcaklıklara bakarsak sıvı soğutucuda sıkıntı yok. Arkadaşların dediği gibi işlemciye undervolt yapmalısınız.
mustafah dedi: 35-38 civarında. Genişletmek için tıkla... Boştaki sıcaklıklara bakarsak sıvı soğutucuda sıkıntı yok. Arkadaşların dediği gibi işlemciye undervolt yapmalısınız.
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #14 PROTECTQ dedi: Boştaki sıcaklıklara bakarsak sıvı soğutucuda sıkıntı yok. Arkadaşların dediği gibi işlemciye undervolt yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hiç anlamıyorum maalesef hocam Gigabyte B550M DS3H anakartı kullanıyorum BIOS'unda yapmam gereken herhangi bir ayar var mı acaba?
PROTECTQ dedi: Boştaki sıcaklıklara bakarsak sıvı soğutucuda sıkıntı yok. Arkadaşların dediği gibi işlemciye undervolt yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hiç anlamıyorum maalesef hocam Gigabyte B550M DS3H anakartı kullanıyorum BIOS'unda yapmam gereken herhangi bir ayar var mı acaba?
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.476 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 19 Nisan 2023 #15 mustafah dedi: Hiç anlamıyorum maalesef hocam Gigabyte B550M DS3H anakartı kullanıyorum BIOS'unda yapmam gereken herhangi bir ayar var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mustafah dedi: Hiç anlamıyorum maalesef hocam Gigabyte B550M DS3H anakartı kullanıyorum BIOS'unda yapmam gereken herhangi bir ayar var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #16 PROTECTQ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Undervolting FPS kaybına yol açıyor mu acaba?
PROTECTQ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Undervolting FPS kaybına yol açıyor mu acaba?
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.476 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 20 Nisan 2023 #17 mustafah dedi: Undervolting FPS kaybına yol açıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam işlemciniz çok güçlü 3-5 FPS bile zor kaybedersiniz.
mustafah dedi: Undervolting FPS kaybına yol açıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam işlemciniz çok güçlü 3-5 FPS bile zor kaybedersiniz.
2 249580 Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 2.116 Makaleler 3 Çözümler 5 20 Nisan 2023 #18 mustafah dedi: Undervolting FPS kaybına yol açıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Düzgün yaparsanız daha az ısınacağı için FPS artışına bile sağlayabilir.
mustafah dedi: Undervolting FPS kaybına yol açıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Düzgün yaparsanız daha az ısınacağı için FPS artışına bile sağlayabilir.
mustafah Megapat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #19 PROTECTQ dedi: Yok hocam işlemciniz çok güçlü 3-5 FPS bile zor kaybedersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlerden hiç anlamıyorum ama gerçekten yanlış bir şey yapabilirim
PROTECTQ dedi: Yok hocam işlemciniz çok güçlü 3-5 FPS bile zor kaybedersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlerden hiç anlamıyorum ama gerçekten yanlış bir şey yapabilirim
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.476 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 20 Nisan 2023 #20 mustafah dedi: Hocam bu işlerden hiç anlamıyorum ama gerçekten yanlış bir şey yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman MSI Afterburner yükleyin ve oyun içi sıcaklıklara bakalım. Muhtemelen oyun içinde 70-75 derecelerde gezecektir ki bu durum normal karşılanabilir. UV yapmayı bilseydiniz daha iyi olurdu tabii.
mustafah dedi: Hocam bu işlerden hiç anlamıyorum ama gerçekten yanlış bir şey yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman MSI Afterburner yükleyin ve oyun içi sıcaklıklara bakalım. Muhtemelen oyun içinde 70-75 derecelerde gezecektir ki bu durum normal karşılanabilir. UV yapmayı bilseydiniz daha iyi olurdu tabii.