R7 5800x3D ve Corsair H110i GT yeterli olur mu?

cemgulec96

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ryzen 7 3800X kullanıyorum. CPU Boost kapalı 3.9 GHz de 15 dk lık stress testinde 60 dereceyi geçmiyor şimdi Ryzen 7 5800x3D geçmeyi düşünüyorum ancak yorumlar beni çok korkuttu. Minimum 360mm sıvı soğutucu kullanın diye. 7 yıldır Corsair H110i GT kullanıyorum 280mm radyatörü var ancak eski olduğu için işe yarar mı bilemiyorum. İçindeki sıvı durumunu da hiç bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıp çift kuleli ve çift fanlı soğutuculara geçin bence sattığınız parayla.

5800x3D kullanıyorum ID-Cooling SE-224-XT ile. Yaz ayında boşta 45 derecelerdeyim. Undervolt olarak kullanıyorum ayrıyetten.

Satıp çift kuleli ve çift fanlı soğutuculara geçin bence sattığınız parayla.

5800x3D kullanıyorum ID-Cooling SE-224-XT ile. Yaz ayında boşta 45 derecelerdeyim. Undervolt olarak kullanıyorum ayrıyetten.
SıVı soğutma kullanmak istiyorum şu an kullandığım sıvı soğutucu yeter mi? Şu an yeni taşındım bilgisayarı kullandığım oda çok sıcak güneş sürekli odaya düşüyor oda içi sıcaklık yaklaşık 45 derece oluyor. Önceki evimde kışın tam yükte 45 dereceyi geçmiyordu.

Sıvı soğutucum eski olduğu için herhangi bir performans kaybı varmı onu öğrenmek istiyorum yada sıvısını değiştirebilir miyim

SıVı soğutma kullanmak istiyorum şu an kullandığım sıvı soğutucu yeter mi? Şu an yeni taşındım bilgisayarı kullandığım oda çok sıcak güneş sürekli odaya düşüyor oda içi sıcaklık yaklaşık 45 derece oluyor. Önceki evimde kışın tam yükte 45 dereceyi geçmiyordu.

Sıvı soğutucum eski olduğu için herhangi bir performans kaybı varmı onu öğrenmek istiyorum yada sıvısını değiştirebilir miyim
Pompalar 7 sene falan veya 10 sene maks gidiyor diye biliyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı