R7 5800x3D ve RTX 3070 Ti için PSU önerisi

mustafah

Megapat
Daha fazla  
Mesh kasaya geçmek istiyorum ancak Cooler Master V650 SFX 80Plus Gold marka PSU'ya sahibim ve kablosu çok kısa olduğu için çoğu mesh kasaya küçük kalıyor.
Bu PSU'ya uygun mesh kasa önerebilecek var mı? Eğer buna uygun kasa yoksa RTX 3070 Ti Ryzen 7 5800x3D ve 32 GB RAM olan sistem için PSU önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
ASUS TUF 750W ya da MSI MPG 750W 80 Plus sertifikali PSU'lar.

PSU için kafanızdaki ortalama bütçe ne kadar? V650 ile uğraşmanızı önermem, bir de sırf o PSU için kasanın düzenini komple değiştirmek mantıklı değil. Düzgün ATX bir kasa alın.

Çok anlamadığım için arkadaşlarım Mesh kasayı önerdi bana hava akışı ve fanları için, ancak benim CPU ve GPU kablolarım 12cm olması lazım mesh kasaya göre kısa kalıyor sizce kablo almak mı mantıklı 800 lira civari yoksa PSU mu değiştirmek

Evet düzenledim konuyu PSU elimde var güncel olarak kullanıyorum, ancak kararsız kaldım. Arkadaşımda bana şöyle bir teklifle geldi Thermaltake Litepower 650W 12cm Fanlı APFC Güç Kaynağı, PS-LTP-0650NPCNEU-2 : Amazon.com.tr: Bilgisayar ondaki bu PSU'yla benim PSU'yu takaslayalim kafa kafaya istersen dedi sizce bu mantıklı mı?

Arkadaşınızın PSU'su sizinki ile kafa kafaya olmayı bırakın, bariz daha kalitesiz. Kablo alıp hayatınıza devam edin derim. Bunu sormanız iyi oldu.

Arkadaşınızın PSU'su sizinki ile kafa kafaya olmayı bırakın, bariz daha kalitesiz. Kablo alıp hayatınıza devam edin derim. Bunu sormanız iyi oldu.

Ben sanırım Xigmatek Vanguard Mat kasamla hayatıma devap edip ileride kasa ve PSU işini halledeceğim

Olur. Güç kaynağının kutusundan ATX kasalara takılabilmesi için bir aparat çıktı mı? Sorun kablo uzunluğu olacak çünkü boyutundan ziyade.

Ekstra kablo almıştım kasayı ilk dizdigim zaman zaten tek problem kablo uzunluklarında

Olur. Güç kaynağının kutusundan ATX kasalara takılabilmesi için bir aparat çıktı mı? Sorun kablo uzunluğu olacak çünkü boyutundan ziyade.

MSI MPG GUNGNIR 110R TEMPERED GLASS 4x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Hocam şöyle bir minik mesh kasa alsak ileride bütçe olursa PSU degistirsek bir sıkıntı yasar mıyız?

Dosya Ekleri

• aaa.png
    95,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…