Çözüldü R7 5825U ile Counter-Strike 2 FPS'i düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yigit_4444

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4 (8x8)
SSD veya HDD modeli
512 GB NVME SSD
Ekran kartı
VEGA 8
İşlemci
R7 5825U
Arkadaşlar merhaba. Bu oyunu önceden oynardım sıkıntı yoktu fakat bu aralar 2 dakika oynadıktan sonra FPS 10-15'e kadar düşüyor. Afterburner ile de baktım sıcaklık 60-70 derece iken oluyor. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Başlatma seçeneklerine kodlar yazdım driverimi güncelledim. Ama çözemedim. Format atsam belki gidebilir ama içinde önemli dosyalarım var ne yapaccağımı bilmiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.

Not: Ayalar en düşük 1024x768 çözünürlüğünde oynuyorum sıcaklık 60-70 dereceyken oluyor. Bütün ayarlar en düşükte bir tek FSR (en alttaki) en yükseke seçili çünkü oyun çamur oluyor. Eğer oynamaya devam edersemde sıcaklık en fazla 70-78 dolanıyor.

FPS'im normalde 80 90 falan.

Son düzenleme:
Çözüm
Donanımsal bir sorun değilse sıcaklık falan sistem dosyalarında sorun vardır format atmayı deneyin önemli dosyalarınızı usb falan atabilirsiniz.
Donanımsal bir sorun değilse sıcaklık falan sistem dosyalarında sorun vardır format atmayı deneyin önemli dosyalarınızı usb falan atabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı