R7 5825U sistemin Valorant performansı nasıl?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Sistemim: AMD Ryzen 7 5825U, 8 GB RAM, Radeon Graphics var. Biliyorum, sistemim pek iyi değil. Laptop zaten ama sanki olması gerekensen daha az FPS alıyorum. FPS'im 60-100 arası. Yanlış hatırlamıyorsam laptop ilk geldiğinde 100'den aşağı düşmüyordu. Laptopu 2022 Ağustos'da aldım.

Bu süreç boyunca hiç bilgisayarınızı sıfırladınızmı.

Sisteminizde ki 8 GB RAM Single channel ise aldığınız değerler normal fakat Dual channel ise muhtemelen ısınmadan kaynaklı düşük performans alıyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Sisteminizde ki 8 GB RAM Single channel ise aldığınız değerler normal fakat Dual channel ise muhtemelen ısınmadan kaynaklı düşük performans alıyorsunuzdur diye düşünüyorum.
8GB tek kanal aynen. 2. bir 8GB'nin performans artışı yapacağıni söylüyorlar.

O zaman laptopunuzu bir bakım yaptırmanızı öneririm fanlari temizlenir sıcaklık değeri düşer FPS değeriniz artabilir.
Sıcaklıklar normal. GHz'yi base frekans'da kullanıyorum. Geldiğinden beri hep base freknas değerlerinseydi.

8 GB tek kanal aynen. 2. bir 8 GB'nin performans artışı yapacağıni söylüyorlar.

Evet sisteminiz APU olduğundan Dual channel çok önemli fırsat bulursanız Dual channela geçmenizi ısrarla öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…