Oyun ve edit için. Ama öyle ağır oyunlar oynamayacağım. Editlerde çok yüklü olmaz. Arkadaşım bu modeli aldı: Deltastore.az - Asus TUF Gaming A15 FA506NF-HN018 90NR0JE7-M001M0
O da oyun ve edit için kullanıyor. Hiç bir sıkıntı yaşamıyor yetiyor kendisine. Benim atdığım daha güçlü bi model. Sizce sorun yaşarmıyım?
Oyun ve edit için. Ama öyle ağır oyunlar oynamayacağım. Editlerde çok yüklü olmaz. Arkadaşım bu modeli aldı: Deltastore.az - Asus TUF Gaming A15 FA506NF-HN018 90NR0JE7-M001M0
O da oyun ve edit için kullanıyor. Hiç bir sıkıntı yaşamıyor yetiyor kendisine. Benim atdığım daha güçlü bi model. Sizce sorun yaşarmıyım?
Oralarda ekran kartı 3060 veya 4050 olan cihazların fiyatları nasıl? Eğer sana fiyatları uyuyorsa onları tercih etmen senin için daha iyi olur.
Bu arada 6800H da güçlü bir işlemci iş görür, ama 3050 alırsan ekran kartından yana sıkıntı yaşarsın 6-7 sene önce çıkmış RDR 2 oyununda bile 4GB VRAM ile uyarı veriyor, yüksek kalitede oynamak varken ayarları düşürmek zorunda kalıyorsunuz.
Attığın modeli de alabilirsin, bir tık ısınan bir model ama iş görür, buraya göre fiyatı pahalı ama bilemiyorum belki oraya göre uygundur.