R7 6800H işlemci iyi mi?

Daha fazla  
RAM
16 Gb
Bu modeli almayı planlıyorum ve işlemcisi hakta sorum var. İşlemcisinin avantaj ve dejavantajları nedir? Oyun ve editde nasıl performans verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl sormanız gereken işlemci değil ekran kartı, 4 GB VRAM bulunuyor, şansınız varsa en az 6 GB VRAM'li modellere yönelin.

TL karşılığı nedir bunun? Tavsiye etmiyorum bu işlemciyi ve ekran kartını, en az 7640HS işlemci ve 4050 ekran kartlı laptop alınabilir.

Asıl sormanız gereken işlemci değil ekran kartı, 4 GB VRAM bulunuyor, şansınız varsa en az 6 GB VRAM'li modellere yönelin.
Hocam bana öyle inanılmaz uçuk-kaçık performans gerekmiyor. 3-4 yıllık idare edermi? Dediğim gibi iyi performans verirse yeter. inanılmaza gerek oyk

TL karşılığı nedir bunun? Tavsiye etmiyorum bu işlemciyi ve ekran kartını, en az 7640HS işlemci ve 4050 ekran kartlı laptop alınabilir.
32500 tl hocam. dediğim gibi benim inanılmaz performansa ihtiyacım yok. İyi olursa yeter. Olurmu sence bu laptop ve işlemci?

Oralarda ekran kartı 3060 veya 4050 olan cihazların fiyatları nasıl? Eğer sana fiyatları uyuyorsa onları tercih etmen senin için daha iyi olur.

Bu arada 6800H da güçlü bir işlemci iş görür, ama 3050 alırsan ekran kartından yana sıkıntı yaşarsın 6-7 sene önce çıkmış RDR 2 oyununda bile 4GB VRAM ile uyarı veriyor, yüksek kalitede oynamak varken ayarları düşürmek zorunda kalıyorsunuz.

Attığın modeli de alabilirsin, bir tık ısınan bir model ama iş görür, buraya göre fiyatı pahalı ama bilemiyorum belki oraya göre uygundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…