R7 6800H maksimum sıcaklıkla çalışıyor

integralci

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ASUS Vivobook serisi bir bilgisayar aldım. R7 6800H işlemcisi var. Battlefield 5 yükledim test amaçlı. Ultra ayarlarda 75-85 arası FPS alıyorum ancak işlemci sıcaklığı 95-96 dereceler civarında çalışıyor. Bu işlemcinin maksimum çalışma sıcaklığı 95 derece iken ben bu sıcaklıklara ulaşıyorum. Bu sıcaklıklarda FPS drop tarzı bir şey de olmuyor. Ne yapmam gerekiyor. Uzun vadede bilgisayara zarar verir mi? Teşekkürler.

1 gün oldu alalı ve fanlar epey hızlı çalışıyor.

İşlemciye bir zararı olmaz mı?

Olmaz. Ozellikle laptop islemcileri buna uygun uretiliyor. Bir laptopta islemcinin durduk yere öldügunu cok cok nadiren gorursunuz. Islemciler kendisinden kolay bozulan parcalar degildir zaten.

Fanlar neredeyse maksimum hızda çalışıyor.
Fan hızını kontrol eden bir uygulama var mı? Varsa belki oradan Otomatik moda alabilirsiniz, belki oto. modda değildir.

Fan hızını kontrol eden bir uygulama var mı? Varsa belki oradan Otomatik moda alabilirsiniz, belki oto. modda değildir.
3 mod var; sessiz, dengeli ve performans. Ben performans modunda çalıştırıyorum.

Fanlar neredeyse maksimum hızda çalışıyor.

3 mod var; sessiz, dengeli ve performans. Ben performans modunda çalıştırıyorum.

Stok fan mı? Stok fanlar yetersiz oluyor. Bende i7-9700F 101 dereceyi görmüştü. Soğutucu aldım ve 65 derecenin üstüne çıkmıyor şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sessiz veya dengeli moda alıp bakar mısınız? Sessiz mod en sessiz, dengeli mod stabil, performans modu en yüksek hız modudur. Performans modda en yüksek performans için yüksek hızda çalıştırır fanları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı