R7 7000X sisteme PSU önerisi

rahatsizzs

Centipat
Daha fazla  
RTX 3070 Gaming OC ve AMD 7 7000X sistem için güç kaynağı önerir misiniz? Bütçe 3000 TL'nin altında olsun.

Güvenli akım koruması filan var mıdır elektirkler aniden kesildiğinde yanma durumu söz konusu olmasın.

Son düzenleme:
O sisteme en az 1500-2000 TL bandında bir güç kaynağı gerekiyor 1000 TL altı PSU o sisteme emanet edilmez.

RTX 3070 Gaming OC ve AMD 7 7000X sistem için güç kaynağı önerir misiniz? bütçe 1000 TL'nin altında olsun.

Direk el bombası alıp kasanın içine koyun kapağını kapatın. R7 7700X gibi taze güncel bir işlemci alıp 1000 TL altına güç kaynağı tavsiyesi istemek sizce doğru mu? Oldu olacak mahallenizdeki bilgisayarcılardan 300-400W güç kaynağı varsa alın :D @Uchiha Shisui arkadaş kesinlikle haklı ucuza kaçmanız ilginç.

7700X-3070 sistem var ama PSU 1000 TL olsun. Tüm sistemden elektrik geçirecek bir parçada kolaya kaçmanız çok ilginç.
@lazye @Uchiha Shisui tamam kanka siz önerin alırım sıkıntı yok elektirik kesintisinde anakart da yanma durumu olmasın en güvenlj PSU yu şunun bana bütçe olarak karismiyorum ama fiyatı uygun olsun

Direk el bombası alıp kasanın içine koyun kapağını kapatın. R7 7700X gibi taze güncel bir işlemci alıp 1000 TL altına güç kaynağı tavsiyesi istemek sizce doğru mu? Oldu olacak mahallenizdeki bilgisayarcılardan 300-400W güç kaynağı varsa alın :D @Uchiha Shisui arkadaş kesinlikle haklı ucuza kaçmanız ilginç.
Doğruda işte malum ekonomi PSU için bütçe 3.500 4.000 civarı olsun direk çok iyi ve güvenilir bı PSU sunsan çok iyi olur

Son düzenleme:
@lazye @Uchiha Shisui tamam kanka siz önerin alırım sıkıntı yok elektirik kesintisinde anakart da yanma durumu olmasın en güvenlj PSU yu şunun bana bütçe olarak karismiyorum ama fiyatı uygun olsun
Ben skalayı geniş tuttum. Fiyatlarına oranla alınabilecek ürünler bunlar.

Corsair RM650X
MSI MPG A650GF
High Power Super GD+ 750 W
Corsair CX Series CX650F
High Power Performance Gold 600W
Deep Cool PK750D

Net bir bütçe sunmadığınız için bilemiyorum tabii.

Doğruda işte malum ekonomi PSU için bütçe 3.500 4.000 civarı olsun direk çok iyi ve güvenilir bir PSU sunsan çok iyi olur.

Bütçeniz 3.500-4.000 TL civarındaysa aşağıda linkini paylaşacağım güç kaynağını inceleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı