R7 700X ile MSI Gaming Plus X570 uyumu ve fiyat önerisi

imrancalis

Centipat
Merhaba. İnternette güvenilir sitede 2.el ama daha kullanılmamış fatura ve kutusu duran bu 2 ürün için 3500 TL fiyat aldım.
İnternette Ryzen 3700X 2500TL bazında ve MSI Gaming Plus DDR4 anakart 1500 TL bazında. Sizce bu anakart nasıl bu fiyata vermeye değer mi yoksa anakart daha mı iyi olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI X570 anakart ise ısınma sorunu olduğu söyleniyor. Ben MSI alacaktım vazgeçtim ASUS aldım. Sanırım bu konuda en iyiside Gigabyte Aorus.

bence alınabilir anakart ama ben de de asus anakart var bios güncellemeleri çok daha rahat yapılıyor tavsiyem asus markasından anakart almanızdır ama msi kötü değil tabii ki aşağı yukaru ikiside aynı zaten sadece nmarkalar farklı :)

Gigabyte Aorus benim de hoşuma giden bir anakart. Fiyatları çok daha yüksek ama. Bir de bu satan adam 2sini birden satmak istiyor laptop alacakmış. Tek tek satmak istemedi. Çok aşırı fark var mı ki arasında veya çok mu ısınıyor? Thermaltake 16gb 3600mhz ram varmış elinde birde onu da 800 tl veririm dedi ama Thermaltake hakkında bilgim pek yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı