Hyzoka Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 RAM Gskill trident z5 rgb 6000 mhz Anakart Msi b650m pz Yük altına binince de donmalar başlıyor.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 Çok da ciddi sıcaklıklar değil aslında ama soğutucunuz nedir? Artı 0 Eksi
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.581 Çözümler 57 19 Şubat 2025 #3 Hyzoka dedi: Yük altına binince de donmalar başlıyor. Genişletmek için tıkla... Boşta 50-60 gereğinden fazla soğutucunuz nedir? Yük bindiğinde yüksek ihtimalle sınıra ulaşıyor ve işlemci kendini kısıtlıyor. Artı 0 Eksi
Hyzoka dedi: Yük altına binince de donmalar başlıyor. Genişletmek için tıkla... Boşta 50-60 gereğinden fazla soğutucunuz nedir? Yük bindiğinde yüksek ihtimalle sınıra ulaşıyor ve işlemci kendini kısıtlıyor.
KS KS Hyzoka Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #4 Soğutucum TherlmalRight Peerless Assasin 120 SE. Ozgur5 dedi: Çok da ciddi sıcaklıklar değil aslında ama soğutucunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Soğutucum TherlmalRight Peerless Assasin 120 SE. Ozgur5 dedi: Çok da ciddi sıcaklıklar değil aslında ama soğutucunuz nedir? Genişletmek için tıkla...
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #5 Hyzoka dedi: Soğutucum therlmalright peerless assasin 120 SE. Genişletmek için tıkla... Soğutucun oldukça yeterli hocam termal macun yenilemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Hyzoka dedi: Soğutucum therlmalright peerless assasin 120 SE. Genişletmek için tıkla... Soğutucun oldukça yeterli hocam termal macun yenilemeyi deneyebilirsin.
KS KS Hyzoka Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #6 Ozgur5 dedi: Soğutucun oldukça yeterli hocam termal macun yenilemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sistemi dün topladım termal macunuda yeni sürdüm (HY-510) başka bir sorun olma ihtimali var mı? Artı 0 Eksi
Ozgur5 dedi: Soğutucun oldukça yeterli hocam termal macun yenilemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sistemi dün topladım termal macunuda yeni sürdüm (HY-510) başka bir sorun olma ihtimali var mı?
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #7 Hyzoka dedi: Sistemi dün topladım termal macunuda yeni sürdüm (HY-510) başka bir sorun olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam ama soğutucunuzu sağlam montajladığınızı kontrol edebilirsiniz oda olmazsa arkadaşlar yardımcı olacaktır. Artı 0 Eksi
Hyzoka dedi: Sistemi dün topladım termal macunuda yeni sürdüm (HY-510) başka bir sorun olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam ama soğutucunuzu sağlam montajladığınızı kontrol edebilirsiniz oda olmazsa arkadaşlar yardımcı olacaktır.
KS KS Hyzoka Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #8 Ozgur5 dedi: Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam ama soğutucunuzu sağlam montajladığınızı kontrol edebilirsiniz oda olmazsa arkadaşlar yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir fanı ortaya koydum bir fanıda egzoz fanının yanına koydum bu yüzden olabilir mi? Artı 0 Eksi
Ozgur5 dedi: Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam ama soğutucunuzu sağlam montajladığınızı kontrol edebilirsiniz oda olmazsa arkadaşlar yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir fanı ortaya koydum bir fanıda egzoz fanının yanına koydum bu yüzden olabilir mi?
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #9 Hyzoka dedi: Bir fanı ortaya koydum bir fanıda egzoz fanının yanına koydum bu yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam farklı bir yere koymayı deneyin. Artı 0 Eksi
Hyzoka dedi: Bir fanı ortaya koydum bir fanıda egzoz fanının yanına koydum bu yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Aklıma başka bir şey gelmiyor hocam farklı bir yere koymayı deneyin.