İşlemci Wraith Prism fanla geliyor ama yeterli olur mu bilmiyorum. Yeterli olmazsa fiyat performans uygun fiyatlı bir CPU soğutucu alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Sıvı soğutma daha iyi olur.
İşlemci Wraith Prism fanla geliyor ama yeterli olur mu bilmiyorum. Yeterli olmazsa fiyat performans uygun fiyatlı bir CPU soğutucu alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Sıvı soğutma daha iyi olur.
Öncelikle Noctua NH-D15, Phantom Spirit´den daha iyi. Ancak şu anki fiyatı 7000TL bandında yani F/P bir ürün değil.
DeepCool Castle 360EX´de dahil olmak üzere, üzerinde bulunan soğutucular Phantom Spiritten daha iyi. Ancak aralarında çok fazla soğutma farkı yok. 240mm sıvı soğutucu almak yerine Phantom Spirit öneririm. Çünkü aralarında ortalama 1000TL fark mevcut. Ve 1000TL farklık bir performans farkı yok.
Bende Phantom Spirit kullanıyorum. R5 7600 ile, %100 yük altında 20Dakikalık testte, 64dereceyi geçmedi. Ben 9 ay kadar önce 1800TL´ye satın almıştım, şu anda fiyatı 1500TL. Bence Phantom Spirit şu anda en F/P soğutucu.