10bine kadar bütçem varBütçe belirtin, bakalım.
kablolama türünde modüler yazıyor orada tam modüler mi yazması lazımTam modüler bir PSU alırsanız ayriyeten beyaz PSU kablosu alabilirsiniz.
10bine kadar bütçem varBütçe belirtin, bakalım.
kablolama türünde modüler yazıyor orada tam modüler mi yazması lazımTam modüler bir PSU alırsanız ayriyeten beyaz PSU kablosu alabilirsiniz.
10bine kadar bütçem var
Kablolama türünde modüler yazıyor orada tam modüler mi yazması lazım
doğru ama bazı yerlerde atx 3.0 pcl 5.0 psu olması lazım falan diyorlar psudan hiç anlamam inceleme videosu da izledim bişey anlamadımSistemi beyaz diziyor iseniz ve bütçeniz var ise biz zevklerinize karışamayız. Beyaz bir PSU alabilirsiniz. Ancak kablolar ayrı satılıyor mu bilmiyorum.
bak bunun beyazı da varmış ama bu markayı ilk defa görüyorumBunu alın geçin, 5090'ı bile besler.
Doğru ama bazı yerlerde ATX 3.0 pcl 5.0 PSU olması lazım falan diyorlar PSU'dan hiç anlamam inceleme videosu da izledim bir şey anlamadımo yüzden buradan kesin bilgi almak istedim
tamamdır teşekkür ederim hocam.Zaten 6K segmentindeki bütün PSU´lar hemen hemen PCI 5.0 olur.
Bu model PCI5.0 destekliyor.
MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A850GL PCIE5 850W en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A850GL PCIE5 850W en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.