E emirrrq Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #11 kite ata ata kesti dedi: Fiyatına göre rezil, ama hiçbir sıkıntı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Bana bu fiyatta en iyi ni önerebilirmisiniz
kite ata ata kesti dedi: Fiyatına göre rezil, ama hiçbir sıkıntı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Bana bu fiyatta en iyi ni önerebilirmisiniz
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 7 Ekim 2023 #12 emirrrq dedi: Bana bu fiyatta en iyi ni önerebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Yukarıda arkadaş attı hocam. Bu bütçelerde hazır sistemler rezil ve rezil ötesi. Kesinlikle toplama almalısınız.
emirrrq dedi: Bana bu fiyatta en iyi ni önerebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Yukarıda arkadaş attı hocam. Bu bütçelerde hazır sistemler rezil ve rezil ötesi. Kesinlikle toplama almalısınız.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #13 @emirrrq fiyatına göre rezil, olay o.