E Emrah Aytaç TÜRE Kilopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #1 RAM Gskill 32 6000 Anakart Asrock 670e Merhaba arkadaşlar, 7700X in dahili grafik birimini BIOS'tan kapatabilir miyim? Evet ise hangi menüden ASRock 670 anakart kullanıyorum.
Merhaba arkadaşlar, 7700X in dahili grafik birimini BIOS'tan kapatabilir miyim? Evet ise hangi menüden ASRock 670 anakart kullanıyorum.
Çözüm Dreamwalker 11 Ocak 2023 BIOS ekranında; Advanced -> AMD CBS -> NBIO Common Options -> GFX Configuration -> iGPU Configuration, switch to iGPU_Disabled
BIOS ekranında; Advanced -> AMD CBS -> NBIO Common Options -> GFX Configuration -> iGPU Configuration, switch to iGPU_Disabled
KS KS E Emrah Aytaç TÜRE Kilopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #11 Dreamwalker dedi: BIOS ekranında; Advanced -> AMD CBS -> NBIO Common Options -> GFX Configuration -> iGPU Configuration, switch to iGPU_Disabled Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Dreamwalker dedi: BIOS ekranında; Advanced -> AMD CBS -> NBIO Common Options -> GFX Configuration -> iGPU Configuration, switch to iGPU_Disabled Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 11 Ocak 2023 #12 Emrah Aytaç TÜRE dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Deneyip bilgi verirsen sevinirim, çalışırsa eğer lütfen çözüm olarak işaretle =) Artı 0 Eksi
Emrah Aytaç TÜRE dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Deneyip bilgi verirsen sevinirim, çalışırsa eğer lütfen çözüm olarak işaretle =)
KS KS E Emrah Aytaç TÜRE Kilopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #13 Tamam eve gidince deneyeceğim. Çözüldü işaretlendi Son düzenleme: 11 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
kimakify Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #14 Dreamwalker dedi: BIOS ekranında; Advanced -> AMD cbs -> nbıo common options -> GFX Configuration -> iGPU Configuration, Switch to igpu_disabled. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu ayar sayesinde B650 Pro RS anakartta dahili GPU'yu kapatmıştım, zaten sistemde ekran kartı takılı iken neden kendiliğinden dahili GPU devre dışı kalmaz ki? Ah AMD. Son düzenleme: 28 Nisan 2023 Artı 1 Eksi
Dreamwalker dedi: BIOS ekranında; Advanced -> AMD cbs -> nbıo common options -> GFX Configuration -> iGPU Configuration, Switch to igpu_disabled. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu ayar sayesinde B650 Pro RS anakartta dahili GPU'yu kapatmıştım, zaten sistemde ekran kartı takılı iken neden kendiliğinden dahili GPU devre dışı kalmaz ki? Ah AMD.