R7 7700X için 2000 TL'ye F/P sıvı soğutma önerisi

Bak dostum. Daha iyi parçalar varken neden kötü ürünü tercih edelim? Marka takıntısı yüzünden boşa para bayıyorsunuz. Marka bilindik oluyor diye her ürünü alınabilir kılmıyor.

Sapphire Arctic'ten daha iyi çünkü radyatör kalınlığı çok daha geniş Arctic'e göre. Ama kasanı gözden geçir Sapphire ya da Arctic soğutucu almadan önce.

Al dostum senin mükemmel MSI MAG Coreliquid 360'ın aşağıdaki grafikte. Bu arada Coreliquid V ile V2 arasında tek fark gasket farkı bilgin olsun şimdi bana gelip deme V2 daha iyi diye . 240MM Arctic bile geçiyor 360'ı.

Kasa bunu kullanıyorum. 360 olanlar yukarı sığmıyor malesef. Yukarısı 280'lik. Öne takmam lazım ızgarayı. Kalınlık olarak önde 80mm filan var.
Üst kısım olarak kullanırsam 240 alabilirim ama kalınlık kaç mm kurtarır bilmiyorum.

Fiyat konusun da ne diyeceksin

Ryzen 7 7700X diyorsun. Sıcaklık değerli gayet yüksek olacak o kadar soğuk çalışan bir işlemci olmayacak karşında ve AMD işlemcileri en iyi soğutan Arctic tir. Bir göz at istersen.

Ryzen 7 7700X fiyatının ne kadar olduğunu biliyorsun her halde bir de X670 anakart şu anki fiyatı 10 bin TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…