Maksimum çıkabileceğim tutarı 4000₺ olarak düşünüyorum.7700X için kule tipi daha ekonomik olabilir. Bütçen nedir?
Kule tipi düşünürsen şunlar fazlasıyla yeterli olacaktır. Her ikisi de çoğu 240mm'den daha performanslı çalışıyor.Maksimum çıkabileceğim tutarı 4000₺ olarak düşünüyorum.
İlk attıkların çevremdende aşırı tavsiyesini alıyorum sence kasama sığar mı? F/P olarakta görüyorum açıkcasıKule tipi düşünürsen şunlar fazlasıyla yeterli olacaktır. Her ikisi de çoğu 240mm'den daha performanslı çalışıyor.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr Sıvı düşünürsen şunlar var:Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.www.gaming.gen.tr
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr Thermalright Frozen Notte 240 ARGB Sıvı Soğutucu
Yüksek verimli su pompası, optimum titreşim kontrolü ve daha iyi soğutma sıvısı akış hızı için kauçuk borular üzerine yerleştirilmiştir.www.gaming.gen.tr Thermalright Frozen Warframe 240 Black ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Radyatör içindeki özel tasarım su kanalları, düşük su direnci ve yüksek akış hızı sağlayarak daha iyi soğutma performansı sağlar.www.gaming.gen.tr Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Attığım her model seni tatmin eder. Sıvılar arasında Enermax ve Arcticler en iyi performansı verir. Radyatörleri kalın çünkü (38mm). Hava alsan da sıvı alsan da 7700X'i soğutursun.
Kasana sığıyor, kontrol ederek attım.İlk attıkların çevremdende aşırı tavsiyesini alıyorum sence kasama sığar mı? F/P olarakta görüyorum açıkcası
Öne takılabilir fakat öndeki fanların biri elinde kalır. Üst tarafa sadece 1 tane 200mm fan takılabiliyor.Daha ucuz istersenThermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yanlış anlamadıysam kasan 360mm destekliyor gözüküyor (ön bölümüne)
Daha ucuz istersenThermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yanlış anlamadıysam kasan 360mm destekliyor gözüküyor (ön bölümüne)
Ön bölüme takılabiliyor lakin onunla uğraşmayı pek hedeflemediğim için bilemedim o yüzden kule tipine geçmeyide düşünüyorum. Üst tarafa takılan alana ekstra normal bir fan takmama gerek var mı yoksa orası boş kalsa da olur mu?Öne takılabilir fakat öndeki fanların biri elinde kalır. Üst tarafa sadece 1 tane 200mm fan takılabiliyor.
Tercih meselesi. Bence gerek yok.Ön bölüme takılabiliyor lakin onunla uğraşmayı pek hedeflemediğim için bilemedim o yüzden kule tipine geçmeyide düşünüyorum. Üst tarafa takılan alana ekstra normal bir fan takmama gerek var mı yoksa orası boş kalsa da olur mu?