wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.373 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #11 ggomerxxl dedi: Peki hazır almak toplamaktan daha mı ucuza gelir yoksa tam tersi mi olur? Belirli bir site ya da mağazaya göre mi hareket edelim? Genişletmek için tıkla... Hazır sistemler daha uygun olabiliyor. Belirli sitelerde hep indirim olmakta. Forumu da takip ederseniz illaki denk gelir.
ggomerxxl dedi: Peki hazır almak toplamaktan daha mı ucuza gelir yoksa tam tersi mi olur? Belirli bir site ya da mağazaya göre mi hareket edelim? Genişletmek için tıkla... Hazır sistemler daha uygun olabiliyor. Belirli sitelerde hep indirim olmakta. Forumu da takip ederseniz illaki denk gelir.
ggomerxxl Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #12 Bilgisayarı aldım, ilk başta yazdığım parçaları aldım. Sadece PSU değişti, 1000W aldım. Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
Bilgisayarı aldım, ilk başta yazdığım parçaları aldım. Sadece PSU değişti, 1000W aldım. Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.