Sistemi yeni kurdum ve bu hatayı aldım. Aslına bakarsanız başka mavi ekranlar da alıyorum. Benchmarklar sorunsuz da olsa oyunlarda oyun çökmesi, bilgisayarın kendini yeniden başlatması gibi problemler olabiliyor.
Merhaba SSD eski Monster bilgisayarımdaki SSD, oldukça eski yani. Ayrıca, dün Memtest'e soktum bilgisayarı ve Memtest'te hatalar aldım. Bugün RAM'leri değiştim fakat yine Memtest'te hata alıyorum. Bu durumda sorun anakartta olabilir mi?
Önceki RAM'ler de eski miydi, şimdi değiştirdiğiniz RAM'ler yeni mi? Yeni RAM'lerde de hata alıyorsanız aslında anakartta sorun olma ihtimali olabilir evet.
Önceki RAM'ler de eski miydi, şimdi değiştirdiğiniz RAM'ler yeni mi? Yeni RAM'lerde de hata alıyorsanız aslında anakartta sorun olma ihtimali olabilir evet.
Frekans profili sıfırlanmıştır muhtemelen, bir kontrol edin isterseniz. Belleğin vadettiği hızı alamıyorsanız bu da bir sorundur. Bir de Memtest'in bitmesini beklemeniz daha sağlıklı olur test açısından.
Frekans profili sıfırlanmıştır muhtemelen, bir kontrol edin isterseniz. Belleğin vadettiği hızı alamıyorsanız bu da bir sorundur. Bir de Memtest'in bitmesini beklemeniz daha sağlıklı olur test açısından.