R7 7700X sistem bir sürü mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

kyrex4652

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1V7GUZFoeQuMgvfldZI_mQunnw-exp3bQ/view?usp=sharing
RAM
Patriot Memory 6000 Series 16 GB DDR5-4800 DDR5 SDRAM
SSD veya HDD modeli
Crucial 1000gb m2 ssd
Ekran kartı
Msi 3080 Tİ
Anakart
Gigabyte 650m s2h
İşlemci
Ryzen 7 7700x
Arkadaşlar öncelikle merhaba.

4 gün önce topladığım sistemimde Valorant LoL gibi oyunlarda oyun aniden donup kapanıyor veya Stranded Deep gibi oyunlarda oyunu kapattığım anda mavi ekran hataları vermeye başlıyor. Mavi ekran hataları birkaç adet isimlerini yazıyorum: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED, ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY, page_found_in_nonpaged_area, SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Bu hataları her seferinde farklı olacak şekilde Windows her açılışında veriyor ve bir döngüye giriyor. Sistemimi zor bela yöntemlerle açıp size minidump dosyamı paylaşıyorum.

Bilgisayarımı CPU, GPU ve Memtest gibi tüm testlere sokup 15-20 dk performans testlerini yaptım fakat hepsi stabil olarak çıktı. Çökme sadece oyun anında veya oyundan çıkınca oluyor.

Sistem özelliklerim:

Ryzen 7 7700X.
Gigabyte 650M S2H v1.2
Patrion Viper 16x2 32 GB RAM.
MSI RTX 3080 Ti.
Game booster 360mm sıvı soğutma.
750W Power.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Söylediğiniz Gibi Realtek Sürücülerimi güncelledim pc restart attım tekrar bir crash yedim bu seferki mavi ekran hatası : SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Tekrardan minidump paylaşımı yapıyorum

bu seferki hatam şu şekilde

SYMBOL_NAME: nt!MiDemoteCombinedPte+c3

MODULE_NAME: nt

STACK_COMMAND: .cxr 0xffffe100fd346920 ; kb

IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe

BUCKET_ID_FUNC_OFFSET: c3

FAILURE_BUCKET_ID: AV_nt!MiDemoteCombinedPte

OS_VERSION: 10.0.19041.1

BUILDLAB_STR: vb_release

OSPLATFORM_TYPE: x64

OSNAME: Windows 10

ve işlemcinin kendi ekran kartı için bir crash verdi

amdkmdag.sys olarak

Son düzenleme:
Programı kurarken Mavi ekran hatası yiyorum bu gece ramleri memteste sokacağım bakalım bir problem varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…