R7 7700X sistem toplama

Diavol

Centipat
Daha fazla  
Hazır sistem aldım alırken birkaç ufak yükseltme yaptım, sizce fiyatına göre iyi mi? Bir de RAM ile ilgili birkaç tereddüdüm var (EXPO zımbırtısı var mı bu RAM de bilmiyorum). Yorumlarınızı duymak isterim. Sistem içeriği ekteki gibi ve tutar 38.6k işlemci soğutucusunu ise farklı site üzerinden satın aldım. Total'de 40k ya gelmiş oldu.
Soğutucunun linki de budur;

1717406871767.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem aldım alırken birkaç ufak yükseltme yaptım, sizce fiyatına göre iyi mi? Bir de RAM ile ilgili birkaç tereddüdüm var (EXPO zımbırtısı var mı bu RAM de bilmiyorum). Yorumlarınızı duymak isterim. Sistem içeriği ekteki gibi ve tutar 38.6k işlemci soğutucusunu ise farklı site üzerinden satın aldım. Total'de 40k ya gelmiş oldu.
Soğutucunun linki de budur;

Eki Görüntüle 2211747
Bu fiyata daha iyi sistem toplardınız keşke almadan önce konu açsanız hocam aldıktan sonra konu açmanzın çok da bi anlamı yok.

Bu fiyata daha iyi sistem toplardınız keşke almadan önce konu açsanız hocam aldıktan sonra konu açmanzın çok da bi anlamı yok.
Çok aceleye geldi acil ihtiyacım olduğu için anca aldıktan sonra aklıma geldi konu açmak.

Ram hakkında bilginiz var mı?

Evet birkaç videoda gördüm okuma hızı 7 değil de 5.5 civarı, yazmada ise sıkıntı görünmüyor. Yanıltıcı okuma hızı harici başka bir sorun çıkarır mı?
Onun dışında dram olmadığı için üst üste dosya aktarımı gibi durumlarda hızı diğer Dram olmayanlara göre fazla düşecektir. Yani dediğim gibi çok iyi bir ssd değil. Ama aldığınız anakartta zaten 2. bir M2 slotu olması lazım. İlerde başka bir ssd alır ona windows yüklersiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı