R7 7700X sisteme sıvı soğutma önerisi

Aus

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston Beast ddr5 5200 MHz (2x16) CL36
Ekran kartı
MSI RTX 2060 Ventus
Anakart
ASUS TUF X670E Plus
İşlemci
Ryzen 7 7700X
Hocamlar, şu an halihazırda coolar Master ML240 sıvı soğutma modelini kullanmaktayım. Kasam 280mm desteklediği için yeni kasa alacağım. Alacağım kasa için ASUS TUF GT502 veya Plus model kasasını almayı düşünüyorum. Bu yeni kasayı aldığımda yanına da 360mm sıvı soğutma alacağım ama karar veremiyorum. İnternette gezinirken bir sürü kendince iyi olan marka modellerini gördüm ama hala karar veremedim. Bir yandan da tüm sistemi ASUS yapmaya çalışıyorum ama soğutucuya ASUS olduğu için çok para vermeyi de içten içe istemiyorum. ROG Ryujin 3 360mm, NZXT Kraken X73, ROG STRIX LC III 360, Arctic Liquid Freezer III 360 modelleri arasında kaldım. Sizlerin de önerebileceği farklı sıvı soğutma modelleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. İyi sosyaller.

Arctic Liquid Freezer III 360'ı tercih ederdim ben.

İfadeler: Aus
Diğerleri kötü değil ama fiyat-performans bakımından Arctic Liquid Freezer III 360 önde. Bu videoya da bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tam da bu videoya bakıyordum overalllarda dediğiniz gibi Arctic Liquid Freezer III çok çok öndeymiş. Galiba bunu alacağım.

Hocam tam da bu videoya bakıyordum overalllarda dediğiniz gibi Arctic Liquid Freezer III çok çok öndeymiş. Galiba bunu alacağım.
Bence de iyi olur şimdiden hayırlı olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…