Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum. Yeni bir sistem toplamışken AM5 toplayayım dedim şu an bir tek işlemci kaldı ve onu ne alacağıma bir türlü karar veremedim ve bu 2 islemci arasında ara kaldım sistemim bu şekilde; NZXT 510Flow kasa, MSI Carbon Wi-Fi B650, 16x2 CL 36 6000MHz RAM, AK620 kule tipi soğutucu, 1TB M.2 SSD, ekran kartı 3080 Ti. Monitör 1080p 1440p daha karar veremedim.
Valla dostum bende aynı şekilde kaldım. Bu kadar para verdim 3 bin TL daha veririm dedim R7 7700X aldım. O zaman o kadar fark vardı aralarında şimdi nedir durum bilmiyorum. 3080Ti kartın var R7 al geç.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Zen 5 çıktığında güzel olacak çünkü o vakit 8 çekirdek düşünebilirsin.
Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum. Yeni bir sistem toplamışken AM5 toplayayım dedim şu an bir tek işlemci kaldı ve onu ne alacağıma bir türlü karar veremedim ve bu 2 islemci arasında ara kaldım sistemim bu şekilde; NZXT 510Flow kasa, MSI Carbon Wi-Fi B650, 16x2 CL 36 6000MHz RAM, AK620 kule tipi soğutucu, 1TB M.2 SSD, ekran kartı 3080 Ti. Monitör 1080p 1440p daha karar veremedim.
Hocama 7500F işlemci alın ve o artan paranın bir kısmı ile ak620 soğutucu almak yerine linkini attığım sıvı soğutmayı alın. Ayrıca b650 almak yerine atacağım X670 anakartı ve ramleri alabilirsiniz.
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu sayede ilerde yeni nesil işlemcilerle dahi çok uyumlu çalışacak b650 anakarttan daha kaliteli bir anakart ayrıca daha iyi soğutma sağlayacak soğutucu ve daha yüksek frenkans daha iyi ram sahibi olacaksınız. İlerde AM5 platformu bitene kadar da istediğiniz işlemciyi takıp devam edebilirsiniz bu sayede.
Hocama 7500F işlemci alın ve o artan paranın bir kısmı ile AK620 soğutucu almak yerine linkini attığım sıvı soğutmayı alın. Ayrıca B650 almak yerine atacağım X670 anakartı ve RAM'leri alabilirsiniz.
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu sayede ileride yeni nesil işlemcilerle dahi çok uyumlu çalışacak B650 anakarttan daha kaliteli bir anakart ayrıca daha iyi soğutma sağlayacak soğutucu ve daha yüksek frenkans daha iyi RAM sahibi olacaksınız. İleride AM5 platformu bitene kadar da istediğiniz işlemciyi takıp devam edebilirsiniz bu sayede.
Hocam ozaman bilemem ama şunu demem gerekir uzun kullanımlarda her zaman sıvı soğutmalar daha performanslı olur. Kule tipi soğutucuların performansı zamanla içine giren toz vs daha çok bakım istemekte. O yüzden alabiliyorsanız attığım sıvı soğutmayı alın.
Hocam o zaman bilemem ama şunu demem gerekir uzun kullanımlarda her zaman sıvı soğutmalar daha performanslı olur. Kule tipi soğutucuların performansı zamanla içine giren toz vs daha çok bakım istemekte. O yüzden alabiliyorsanız attığım sıvı soğutmayı alın.
Hocam bence tam tersi sıvı soğutmalar ömrü kısa ben o yüzden kule tipi soğutucu alıyorum sıvı soğutucular pompadan patlıyor 2 yıl sonra. Elimde Lian Li galahad 240mm var birden performansı düşmüştü pompada sıkıntı var herhalde.
Hocam bence tam tersi sıvı soğutmalar ömrü kısa ben o yüzden kule tipi soğutucu alıyorum sıvı soğutucular pompadan patlıyor 2 yıl sonra. Elimde Lian Li galahad 240mm var birden performansı düşmüştü pompada sıkıntı var herhalde.