Selam görseldeki sistemi toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 Ultra Gaming 12 GB düşünüyorum. CS2 ve PUBG(PUBG oynayanlar bu optimizasyon sorununu FPS düşmeleri bilir)oynuyorum. Sizce çok iyi olur mu yoksa başka şeyler önerir misiniz?
Ekran kartı ikinci el mi olacak? İşlemci için anakart düşük gibime geldi nasıl performans verir bilemiyorum. İstersen max bütçeni belirt ona göre bir şey önermeye çalışalım.
Ekran kartı ikinci el mi olacak? İşlemci için anakart düşük gibime geldi nasıl performans verir bilemiyorum. İstersen Max bütçeni belirt ona göre bir şey önermeye çalışalım.
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
www.garajonline.com.tr
59K yapıyor. İlla Nvidia isterseniz 7800x3d-4070 ti yapılabilir. Ama bu kart 4080'in bile bir adım önünde. O fiyatlara 3080 ti'ın en fazla yüzüne tükürülür.
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
www.garajonline.com.tr
59k yapıyor. İlla NVIDIA isterseniz 7800x3D-4070 Ti yapılabilir. Ama bu kart 4080'in bile bir adım önünde. O fiyatlara 3080 Ti'ın en fazla yüzüne tükürülür.
Teşekkür ederim ilginiz için, 1080p kullandığım için 4000 serisi bir karta gerek olmadığını düşünüyorum, o kadar para verip de AMD ekran kartı sanırım almam. Ayrıca o soğutucu yeterli olur mu?
Teşekkür ederim ilginiz için, 1080p kullandığım için 4000 serisi bir karta gerek olmadığını düşünüyorum, o kadar para verip de AMD ekran kartı sanırım almam. Ayrıca o soğutucu yeterli olur mu?
Selam görseldeki sistemi toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 Ultra Gaming 12 GB düşünüyorum. CS2 ve PUBG(PUBG oynayanlar bu optimizasyon sorununu FPS düşmeleri bilir)oynuyorum. Sizce çok iyi olur mu yoksa başka şeyler önerir misiniz?
Şöyle bir sistem topladım reis geçen sene, gayet memnunum. Yalnız işlemci bir tık fazla ısınıyor NZXT Kraken Elite 360 RGB olmasına rağmen, sanırım AMD işlemciler böyle. İşlemci ve anakartı sağlam bir Intel işlemci ve anakartla değiştirmeyi düşünüyorum.