R7 7800x3D 4,2 GHz 96 MB cache AM5 işlemci ile uyumlu sistem önerisi

Roleger

Centipat
Daha fazla  
Hocam işlemciyi sabit tutarak neredeyse aynı bir bütçe ile (Hepsiburada'dan almayı düşünoyrum. Büyük bir kampanya var hem parçalar bir tık daha ucuz ve peşin fiyatına 9 taksit yapıyor) bir sistem toplayabilir miyiz bana sadece kasa olarak? Fiyat neredeyse aynı olacak şekilde

Hocam bu sistemi bana Vatan Computer da önerdiler ekran kartı aynıydı sadece INTEL-i9 14900K'ya göre ayarladılar sonradan abimle görüştüğümde (onda da i9-9900K vardı) Intel'ler için bir anakart bulmak ve ilerleyen zamanlarda ekran kartına bir sıkıntı gelirse uyumlu bir anakart bulmak zor oluyormuş. Ben de AMD'ye geçme kararı aldım. Sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleme:
Am5 geç kesinlikle. İ9 14900K yı soğutabilecek bir soğutucu almanız lazım bide.

AM5 geç kesinlikle. i9 14900K yı soğutabilecek bir soğutucu almanız lazım bir de.

Evey hocam kesinlikle artık AMD kullanacağım :d ilkbaşta i914900K ya baktım sonra az araştırma yaptım i714300K olması lazım tam emin değilim ona kınat getirdim sonra işte bu anakart mevzusu falan çıktı en sonunda AMD Ryzen 9 9900x3D ye karar verdim biraz pahalı geldi ona FPS derecesi falan yakın olarak da en son ve kesin kararlaştırdığım işlemci R7 7800x3D oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…