R7 7800x3D 5070 Ti mi yoksa PS5 Pro mu alınmalı?

kular14

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar elimde şöyle bir bilgisayar var.

R5 5600.
RX 6750 XT.
32 GB RAM.

Bu sistemi AM5 anakart R7 7800x3D ve RTX5070 Ti ile yükseltmek istiyorum ve bunun bedeli 61.000 TL civarı.

Ya da buna karşılık PS5 Pro almayı düşünüyorum. Sizce hangisi mantıklı?

Bilgisayarı yükseltirsem Ray Tracing teknolojisinden faydanalabileceğim. Malum AMD kartları bu konuda çok kötü her ne kadar tüm oyunlarım 2K 60 FPS'de açsa da.

Aynı kulvarda değiller. Hem o parçalar çok daha güçlü hem de fiyat olarak aralarında baya var. Ama çok uçuk fark olduğundan PC parçaları elbette. Eski parçaları satar sonra alırsınız Pro'yu illaha istiyorsanız.
Kulvardan öte aslında gta 6 için de düşünüyordum. Ama onun dışında pek de işe yarayacak gibi durmuyor alet.

Kesinlikle sistem al bende ikisi de var bir süre sonra PS5 çok sıkıyor eminim aldıktan birkaç ay sonra keşke bilgisayar alsaydım diceksin.

Kulvardan öte aslında gta 6 için de düşünüyordum. Ama onun dışında pek de işe yarayacak gibi durmuyor alet.
İllaha yarar. Konsol keyifli cihaz. Hem PS5 dönemi boş geçti PS6 zamanı özel oyunlar çıkabilir gibi duruyor. Pro ileriye yatırım olur o açıdan. PS6 çıktığında satmak isterseniz de satarsınız parayı dolara koymuş gibi olursunuz bu cihazlar genelde buna göre zamlanıyor. Tüm sektörden eksik kalmamak isteyen bir oyuncuysanız bence önce PC sonra PS sonra da Switch alınmalı böylece herşeyi oynarsınız. Pro'yu da ileride ithalatçı garantili alırsınız kafadan atıyorum 40k'ya aldıysanız ileride 25 26'ya satar üstüne koyar PS6 alırsınız ilginizi çekerse. GTA'yı da oynamış olursunuz çok zarar da ettirmez.

Gta 6'yi çıkar çıkmaz oynamak istiyorum dersen ps şart. Pc için muhtemelen 1-2 yıl bekleyeceksiniz

Onun dışında ps mi pc mi sorusunun cevabı beklentin ve oyuncu profiline göre değişir. Ara sıra oyun oynarım, oynarken beni saçma sapan şeylerle uğraştirmasin kafam rahat olsun dersen ps

Yok ben uzun süre oyun oynarım, grafik önemli, bazı ıvır zıvır hatalar çıkarsa da uğraşırım dersen pc daha mantıklı

GTA VI çıkana kadar çok şey değişir, hatta çok ertelenebilir, belki hikayesi zayıf olacak ya da kısa olacak bilemezsiniz. Ben açıkçası Online'a daha çok odaklanacaklarını düşünüyorum, parayı oradan basıyorlar. Boşuna 2 Milyar Dolar harcamıyorlar. Bence mevcutta oyunlar oynuyorsanız 5070 Ti alın Full Ray Tracing keyfini çıkarın. NVIDIA ekran kartlarının değeri de çok düşmüyor.

GTA VI çıkana kadar çok şey değişir, hatta çok ertelenebilir, belki hikayesi zayıf olacak ya da kısa olacak bilemezsiniz. Ben açıkçası Online'a daha çok odaklanacaklarını düşünüyorum, parayı oradan basıyorlar. Boşuna 2 Milyar Dolar harcamıyorlar. Bence mevcutta oyunlar oynuyorsanız 5070 Ti alın Full Ray Tracing keyfini çıkarın. NVIDIA ekran kartlarının değeri de çok düşmüyor.
Zaten bu senaryoda en mantıklısı o. Pro illaha alınır daha Gta'ya var para kaynağı iyiyse eski parçaları satıp 2 3 aya alır. PS5 Slim sahibi olsaydı çok daha rahat olurdu ama sıfırdan alacağı için en az 37 38k para vermesi gerekir Pro'ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı