R7 7800x3D - B850 sistem parçaları birbiri ile uyumlu mudur?

Makaleler
1
Daha fazla  
1) Anakart: Gigabyte B850 Gaming X WI-FI6e AM5 (LGA 1718) soket ATX anakart fiyatı ve özellikleri
2) İşlemci: Ryzen 7800x3D
3) RAM: XPG lance CL30 6000MHz 16x2

Arkadaşlar bunlar birbirleriyle ile uyumlu mu? Özellikleri anakart ve bu RAM'leri kullanan var mı? İnşallah 6000 MHz hızında çalışır. Ya da inşallah anakart kronik sorunlu falan değildir. Bilen varsa yorum yaparsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemci,marka hariç aynı ram ben de vardı. Anakartımsa Gigabyte B650 idi,6000 mhz stabil çalışıyordu. Herhangi bir sorun yaşamadım. F/P durumunu bilemiyorum,arkadaşlar daha iyi bilir.

Uyumlu hocam böyle soruları yapay zekalara sorabilirsin.
Doğru Chatgpt çok iyi oluyor.

Fiyat performans önemli değil. Anakart kronik sıkıntılı yada ramlarde vs 6000mhz alıyorsun onun altında çalışıyor vs böyle sorunlar olmasın yeter

Fiyat performans önemli değil. Anakart kronik sıkıntılı yada ramlarde vs 6000mhz alıyorsun onun altında çalışıyor vs böyle sorunlar olmasın yeter
Tam olarak nerede bilmiyorum ama 7800x uyumlu ram yazınca,anakartın sitesi mi ? ne var. Orada yazıyor birebir uyumlu stabil çalışan ramleri. Orayı bir araştır,çok daha rahat edebilirsin.

Kronik bir sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…